Този път Гешев май наистина сериозно загази. За пръв път от години съдът в Страсбург посочва конкретен виновник - по делото „Баневи срещу България“

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tozi-pat-geshev-may-naistina-seriozno-zagazi-za-prav-pat-ot-godini-sadat-v-strasburg-posochva-konkreten-vinovnik-po-deloto-banevi-sreshtu-balgariya/7353 SvobodnoSlovo.eu
Този път Гешев май наистина сериозно загази. За пръв път от години съдът в Страсбург посочва конкретен виновник - по делото „Баневи срещу България“

В петък, 15-и октомври, в „ЕвроДикоФ“:

Българският Джеф Безос има над 4500 служители. Още преди пандемията приходите му бяха стотици милиони, а печалбите - десетки милиони. Как опази огромната фирма? Защо влиза в политиката? Как коренно ще преобрази българския транспорт?

Този път Гешев май наистина сериозно загази. За пръв път от години съдът в Страсбург посочва конкретен виновник - по делото „Баневи срещу България“ основната вина е на Иван Гешев. По темата: Евгения Банева и адвокат Михаил Екимджиев. Защо това решение може да му коства поста?

Спряха предаването на Веселин Дремджиев по ТВ1. Какво става? В 20.05 мин. (четвъртък) по ТВ1 се появи следното „трудноразбираемо“ съобщение: „По независищи от ТВ1 причини, излъчването на предаването „Денят с Веселин Дремджиев“ временно е ограничено по ТВ1 до възобновяване на подходящи условия от страна на нашите медийни партньори от ТВ+ за неговото разпространение в нашата програма.“

Ключовата фигура в екипа на Бербатов, Петър Величков: за тъмния конгрес, за тъмните доскоро далавери на футболния съюз и за ясното и лесно обжалване на решенията му в съда.

Гешев обичаше да се изсилва, че в емирствата парите са по-важни от правото и затова Божков все още е в Дубай. Но предпочиташе да мълчи защо 1 год. и 7 месеца Австрия не екстрадира един от най-близките съдружници на Божков. Борис Бекяров вече е в София, но единствено и само, защото той пожела да се върне.

След като почти две седмици гузно мълча за скандалното назначение на Ивайло Иванов, в четвъртък Фандъкова избълва няколко изречения, но бе сразена още в залата. Всичко по темата.

Поръчковият тормоз върху 230 семейства, заплатили със собствени пари апартаментите си в комплекса „Нове хоумс“ приключва, а истината лъсна при втората инстанция в съда. „Нове хоумс“ спечели, но какви препятствия остават? В студиото: водачът на протеста Иван Михайлов.

Продължава сагата с кипърския бизнесмен Харис Контурис. Неговите противници още след края на миналото предаване, в което той изнесе скандални факти, са използвали метода на „моркова и тоягата“. Защо Контурис отказва почти милион евро?

Как хората от с. Брестовица (Пловдивско) спорят с бившата заместник-регионална министърка Валентина Върбева за едни 22 млн. лв.

Стажантски поглед към супер сложна материя: 1. Казваш истината, правиш всичко, което зависи от теб, но си „лъжец и престъпник“. 2. Източваш с далавера един милион държавна пара - не само си „герой и жертва“, но и втори в една от листите на ГЕРБ.

„ЕвроДикоФ“, петък, 20 ч.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.