Три положителни резултата от изборите:

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tri-polozhitelni-rezultata-ot-izborite/54171 SvobodnoSlovo.eu
Три положителни резултата от изборите:

 

1. ПП/ДБ загубиха. Тоест неподплатеното с нищо високо самочувствие беше наказано. Как беше там, седем партии, седемдесет и седем NGO, седемстотин седемдесет и седем някакви други неща се обединиха и отново греда! По-нисък резултат и по-малко депутати имат обединени, отколкото когато самостоятелно се явяваха. Това показва, че повечето гласоподаватели са разумни и не вярват на инфантилни послания, като тези от предизборната кампания на ПП/ДБ

2. "Възраждане" вече е трета политическа сила и е партията, която е увеличила най-много резултата си в сравнение с последните избори. Защо това е важно? Защото "Възраждане" е единствената партия, която се осмелява да се изправи срещу евроатлантическото статукво, налагано безогледно от най-влиятелните медии. И въпреки тази неистова пропаганда, става ясно, че в България има немалко хора, които са достатъчно смели, за да протестират срещу официозните клишета.

3. ИТН влизат в парламента. Партията на Слави Трифонов заслужава адмирации дори само заради факта, че торпилира един кабинет, чийто премиер освен закононарушител, се оказа и напълно случаен и неспособен политик. Наистина имахме късмет, че този министър-председател беше бързо натирен. В противен случай кой-знае още какви неприятности щеше да донесе на България.

   И последно изречение. Забелязвам, че жълтопаветният коментариат силно страда. А това, без съмнение, също е повод за радост😀

Петър Волгин 

9 Коментара

Kiro Kanadeca

преди 1 година

Хареса ми много словосъчетанието "жълтопаветният коментариат" !!! :-)

Коментирай

Бай Иван

преди 1 година

На мен пък ме вчера ме възхити Костадинов (интервюираха го с пряка видеовръзка от предаването на оня плужък от Панорама), когато в ефирен спор по "националната" телевизия с жълтопаветника и специалист по оскверняване на паметници Асен Генов, го заби с въпроса за финансиране на организацията му и после попита водещия плужък в качеството на какъв е в студиото-може би, като специалист по керамика!

Коментирай

райчо

преди 1 година

Безпокоително е, че ГЕРБ, ПП и ДПС могат да се обединят след заповед от Брюксел и дори да сформират дългомечтаното от либерастите констритуционно мнозинство. Много опасна ситуация.

Коментирай

Зелена брада

преди 1 година

"„БНТ напълно изплискаха легена – оказа се, че Бойко Василев е поканил като коментатор на изборните резултати Асен Генов“. „Всеки път когато Асен Генов се опитва да изрази мнение по сериозна тема, имайте предвид, че това е декоратор-технолог в керамичното производство, със средно образование. Висок е около 160 сантиметра, на 55 години, без семейство и деца, последовател на харе кришна, живеещ в панелка в кв. Надежда. Разбирам, че Бойко Василев иска да трудоустрои безработния фаянсаджия, но все пак като данъкоплатец, който плаща издръжката на тази телевизия, искам да знам какви са критериите. Защото познавам поне десет други плочкаджии освен Асен Генов, които биха били много по-подготвени да анализират изборните резултати“, казва още той чрез поста си в социалната мрежа. Копирано от standartnews.com

Коментирай

Зелена брада

преди 1 година

Жълтопаветни евроджендъри.

Коментирай

Бай Иван

преди 1 година

Зелена брада, благодаря за информацията! Предполагам, че повечето безмозъчни жълтопаветници са толкова мързеливи, като този и не желаят да работят, затова се издържат с грантове от Америка за(против) България и другите соросови НПО-та! Понеже хегемона изпитва финансови трудности и неминуемо ще намали грандовете и тогава да видите, каква борба ще настане между самите жълтопаветници!

Коментирай

зоро

преди 1 година

жълтопаветен коментариат СУПЕР

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.