ТУЛУПЩИНАТА ОСТАВА.....

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tulupshtinata-ostava/8826 SvobodnoSlovo.eu
ТУЛУПЩИНАТА ОСТАВА.....

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Не вярвах, че ще се съглася някога с нещо, казано от Хаджигенов, но явно потресът от вчера накара доста хора да осъзнаят истината. СлавитУ Трифонов вместо от джипката, ще управлява държавата от фейсбук и телевизора. Простете, ако не виждам кардинална промяна.

А изказването му за ново правителство, съставено от царски хищни калинки и козяк-калинки, сведено до знанието на раята по телевизора, без консултации и без проучване, направо нагло се гаври с народа, който го избра. Не може и не трябва един политик да си въобразява, че не е длъжен на никого и не дължи уважение на никого. Дължи!

Първо - на другите, които също са избрани от народа и второ - на народа, който го е избрал. СлавитУ не спази нито едното.

Самонадеян, арогантен и ибрикчийски настроен към САЩ и ЕС. Това получихме от изборът на поколението Z и чалгаджийски настроения материал. Днес по медиите ни сполетя навалица от царски юпита и антураж, които да ни убеждават колко е готин НикитУ Василев и каква експертиза се лее и от ушите му. Аз лично човек, хвален от Лидия Шулева /в УС на Шишеджам и прочие "български" фирми, самата тя от един друг произход, макар и с българско име/, не бих му поверила и млякото на котката, камо ли държавата. Последен пирон в доверието заби и Овчо /Милен Велчев/, царското юпи, което добре захлеби покрай царчето.....

Истината е, че СлавитУ, освен Магаданс и бенда, други експерти няма. Има калинки, които веднага се завъртяха във вихъра на властта, а той е толкова самовлюбен, че е готов да се стеле на Козяк, само и само да продължи да бъде новия месия. Ама не е и никога няма да бъде!

А сега чакам изтрезняването. Ще бъде бавно, мъчително, с позиви за повръщане и сиво-зеленикав тен, като след месец алкохолизъм с мастика, бира и рикия. Под звуците на чалга!

А, честито на чалгарите и царските козяк-калинки! Ама останалите какво сме виновни, не разбрах, че трябва да живеем в същата държава като тулупите, които махнаха Онуй, но продължават върло да се придържат към тулупщината!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.