Употребен ли е Каролев от премиера?!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/upotreben-li-e-karolev-ot-premiera/9929 SvobodnoSlovo.eu
Употребен ли е Каролев от премиера?!

Съчувствам на Владимир Каролев в сполетялото го нещастие и не пожелавам никому, дори и на най-големите ми врагове да им се случи такава беда. Съчувствам и на близките и приятелите му и искрено се надявам популярният икономист час по-скоро да преодолее травмите и контузиите си и бързо да се възстанови.

,

Очаквам с нетърпение да е в състояние да комуникира и да отговори на някои въпроси, като например смята ли, че е редно да бъде обгрижван от самия министър на здравеопазването в оставка и директора на най-голямата болница в България!

И още: има ли усещането, че е употребен от премиера в оставка, който използва инцидента, за да си прави реклама, защото това не е PR, ами си е чисто продуктово позициониране. PR-ът е нещо друго. PR-ът е наука за връзки с обществеността. PR-ът не използва техники и технологии за фалшификации и имитации, не използва лъжливи внушения и демонстрации на престорена хуманност. Каролев е в кома и не може да отговори на моите питания, но близките му, които са в съзнание, не разбират ли в какво се забърква икономистът, като го използват в ролята на трети храст на сцената, където се играе пиеската "Бойко Борисов на изпроводяк".

Нищо лично към Каролев и близките му. В крайна сметка е един обикновен български гражданин и не е номенклатура на уволнената власт.

Имам и още въпроси, но те са болезнено банални, защото са свързани с въпроса какво щеше да направи властта, ако Каролев не беше Каролев, а се казваше Кольовски, Петров, Иванов или Стоянов, например?

Пожелавам на Каролев бързо оздравяване и успешно възстановяване. Искрено му пожелавам това! От мое име. И от името на Иванов, Петров и Стоянов.

Любо Кольовски, Фейсбук

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.