Управляващите трябва да насочат енергията си към реформи в съдебната власт, а не да се занимават с РСМ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/upravlyavashtite-tryabva-da-nasochat-energiyata-si-kam-reformi-v-sadebnata-vlast-a-ne-da-se-zanimavat-s-rsm/5698 SvobodnoSlovo.eu
Управляващите трябва да насочат енергията си към реформи в съдебната власт, а не да се занимават с РСМ

Докато управляващото мнозинство се накани да започне съдебната реформа и да освободи настоящия ВСС, то Гешев може да подаде оставка и Статуквото да инсталира "друг Гешев" на негово място, ползвайки същия ВСС, който го направи главен прокурор. Примерно!

Проблемът с преговорите за членство на РСМакедония в ЕС е проблем на РСМ и ЕС, а не на България. След като членството на РСМ в ЕС е толкова важно и с огромно значение за САЩ и геостратегическите им планове на Балканите, да насочат усилията си към властта в РСМ. Има правила и изисквания, които държавата-кандидат за членка в ЕС трябва да изпълни, за да се премине към следваща стъпка.

В случая България е потърпевша от незачитането от РМС на историческата истина и насаждането на българомразство.

Управляващите трябва да насочат енергията си към реформи в съдебната власт, а не да се занимават с РСМ и премиерът ни да ходи там и да дрънка небивалици за "фашистко управление" в България. Всички евреи и еврейски общности по света са благодарни на българите, тогава управляващата царска власт и БПЦ за спасяването на българските евреи от гибел в нацистките лагери на смъртта.

Що за глупости приказва Кирил Петков в Скопие?!

Българите са слабо заинтересовани от откриване на граждански полети по маршрута "София - Скопие - София". Няма нужда това да ни бъде навирано в очите като голям успех, след като не ни е приоритетно.

Проблемите на управляващото мнозинство са от друго естество и са чисто вътрешнополитически - икономически, социални, законодателни, демографски, образователни, здравни... А решението за тях минава през активна нормотворческа дейност, воля и безкомпромисност при отстояване на справедливостта и върховенството на закона.

Стоян Тончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.