Успех, спасители! Блондинките - напрееееееед!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/uspeh-spasiteli-blondinkite-napreeeeeeed/8025 SvobodnoSlovo.eu
Успех, спасители! Блондинките - напрееееееед!

Моля за внимание:

По повод предстоящите избори и във връзка с предсказанията на Севрюкова, Ванга, Алена и Глоба, всички кандидати да имат предвид следното:

- русото е задължително! Изрусете се, включително мъжете! Освен това, русо гладно няма, ще подобрите общия жизнен стандарт на държавата!

- тъй като предсказанието е, че жена е русата, има време мъжете да се самоопределят като жени /за някои е необходимо само да добавят едно "а" към фамилиите си, иначе всичко си точно, нЕма нужда от промени/, тези, които по-сериозно подхождат към политиката, могат да си направят и операция за смяна на пола. Властта, все пак, изисква жертви! Пожертвайте най-милото си и може след това и за министър да се пожертвате!

- ако сте ЛГБТ и от друго малцинство, това е бонус, защото никой политически противник няма да посмее да Ви критикува, без значение каква простотия ще кажете или направите.

Успех, спасители! Блондинките - напрееееееед!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.