В Държавата на мафията, на Борисов, Пеевски и Цацаров мъката властва. Властват престъпници, ченгета, мутри и слугите им

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/v-darzhavata-na-mafiyata-na-borisov-peevski-i-cacarov-makata-vlastva-vlastvat-prestapnici-chengeta-mutri-i-slugite-im/22565 SvobodnoSlovo.eu
В Държавата на мафията, на Борисов, Пеевски и Цацаров мъката властва. Властват престъпници, ченгета, мутри и слугите им

Взирах се в очите на стареца. Гаснеха.

В тях нямаше нито възторг, нито снизхождение, нито любопитство, само мъка имаше. Дори гняв не бе останал.

Три деца, пет внуци и правнучка имаше. Имаше, но тях ги нямаше. До един бяха заминали и не от добро. Въобще не се интересуваше стареца, нито от западните Балкани, нито от източните. Наредил бе на стъклото на старият бюфет снимките на децата и внуците и повтаряше имената им за да не ги забрави. Гледаше ги и потъваше в мъката и страховете си. А най-големият страх на възрастните хора в България е, да не умрат сами и да няма кой свещица да им запали. А беше си купил всичко за погребението. Наредил бе в един чувал в гардероба и надписал всяка дреха и всяка кърпа. На неговата улица имаше още една жива баба, а в цялото село бяха останали тридесетина човека.

В държавата европредседател стотици села умират, десетки градове са превърнати в призраци, а хиляди български деца няма да знаят какво значат думичките "баба и дядо". В Държавата на мафията, на Борисов, Пеевски и Цацаров мъката властва. Властват престъпници, ченгета, мутри и слугите им.

Напористи и подготвени ограбиха държавата и оглозгаха народа. И в това величие няма, има само подлост , алчност и лицемерие.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.