В ХАОСА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/v-haosa/8357 SvobodnoSlovo.eu
В ХАОСА

Помните ли последния предизборен слоган на ГЕРБ? Когато го видяхме си казахме, че са плиснали легените. Какъв хаос се канят да подреждат пък тия? Служебното правителство си цъка по швейцарски, държавните институции редят бъркотията, оставена от предните наематели. Усещането на всички ни беше за подреждане, а не за хаос.

Това беше тогава. А сега почвам да си мисля, че „ред в хаоса“ не е бил предизборен слоган за отминалите избори, а за предстоящите.

Огледайте се. Не просто няма да имаме редовно правителство и някакъв работещ парламент. Не просто ще гласуваме за едно и също за трети път. Не, не. В момента се прави всичко възможно да се затрудни работата на съществуващото служебно правителство и да се забавят оздравителните процеси. И не само. Целта е да се отклони вниманието от мафията и да се нахвърляме едни срещу други. Вече започнахме. Сочим с пръст нови лоши герои и техните имена не са Делян, Васил, Маджо, Кирил, Ахмед или Бойко.

Да, мили ми мишлета, не искам да ви развалям лятното безгрижие… но в момента ни се случва нещо доста неприятно. Бутат ни съвсем целенасочено и напълно обмислено там, откъдето обещаха да ни извадят.

Радослав Бимбалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.