В Исландия 75 % от заболелите от виРОЗа, са ваксинирани. И как имат очи някои да ни карат да се ваксинираме, аааа!?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/v-islandiya-75-ot-zabolelite-ot-viroza-sa-vaksinirani-i-kak-imat-ochi-nyakoi-da-ni-karat-da-se-vaksinirame-aaaa/8671 SvobodnoSlovo.eu
В Исландия 75 % от заболелите от виРОЗа, са ваксинирани. И как имат очи някои да ни карат да се ваксинираме, аааа!?

В Исландия 75 % от заболелите от виРОЗа, са ваксинирани. И как имат очи някои да ни карат да се ваксинираме, аааа!? Изводите са, че или някой прави огромни пари от палеативно "лекарство", или просто вирОЗА не е това, което го говорят. И в двата случая ни лъжат и то яко ни лъжат.

В Европа навсякъде има мащабни протести срещу ваксинирането и мерките. Хората започват да се осъзнават. А тук образователният и здравният министър като дебили ни се обясняват как всички трябва да се ваксинират!!! Що бе!? Не можете да си приберете комисионната? Притискат ви отвън? Или просто сте дебили и не осъзнавате какво правите?!?

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.