ВАКСИНИРАНИТЕ РАЗНАСЯТ ЗАРАЗА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vaksiniranite-raznasyat-zaraza/5789 SvobodnoSlovo.eu
ВАКСИНИРАНИТЕ РАЗНАСЯТ ЗАРАЗА

Поредният ваксиниран депутат е с Ковид-19. След Председателя на Народното събрание, външната министърка и още няколко други видни ваксинирани личности. Да не казвам голяма дума, ама май по-често взеха ваксинирани да се заразяват и разболяват.

На моя въпрос към Министър Сербезова вчера в случай, че ваксинираните се заразавят, заразяват други и се разболяват и дори умират, от какво точно пази заленият сертификат, ми беше отговорено, че по-малко заразявали и се разболявали. Само където не каза, че по-леко умирали. А Симидчиев поясни, че трансмисиите били с 60 % по-ниски.

Здравият разум отдавна е напуснал управляващите. Както разбрах днес от отговора си на питането, за ковида по клинични пътеки са дадени над 236 МИЛИОНА ЛЕВА! А в момента има случаи на отказани няколко хиляди лева за лечение на малки деца в чужбина. За парите за реклама на ваксините така и не разбрах колко са профукани. Иначе пари за здравето извън ковидясването, няма.

Макар и закъсняла, приемам като побда съгласието на Кирил Петков да се направи комисия за ефекта от мерките. Време е да си върнем нормалния живот и сда осъзнаем какво с случва.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.