ВАКСИНИРАНИТЕ СЪЩО ПЛАЧАТ....

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vaksiniranite-sashto-plachat/5862 SvobodnoSlovo.eu
ВАКСИНИРАНИТЕ СЪЩО ПЛАЧАТ....

Само за няколко дена видни български политици, които признаха, че са ваксинирани, се заразиха и разболяха от Ковид-19. Явно не само сертификатите, но дори и ваксините не пазят от нищо. Били карали по-леко и умирали по-леко и с чиста съвест., поне така ни втълпяват от медиите. Време е сериозната наука да си каже думата. Математици и врачки всеки ден обясняват за вируса и епидемията, докато сериозни лекари са скептични.

Но когато фактите говорят, и прокобите на ковида трябва да замълчат. Теодора Ганчовска - министър на външнитее работи, ваксинирана с две дози, болна от ковид-19. Председателят на СОС - ваксиниран, болен от ковид-19. Председателят на Народното събрание Никола Минчев- ваксиниран, болен от ковид-19. И много, много други.

Затова - видя се, че не сте богове и не знаете всичко, видя се, че лъжете, че мамите и подлъгвате хората да се подлагат на експерименти. Блъфирате с информацията. Много ми е интересно Цънцарова защо сега не пита дали случайно Ганчовска или Минчев не са с фалшиви сертификати и дали ще ги разследват? Или дори еретичната мисъл да пита защо след като са защитени от ваксините и разнасят зараза и се заразяват, се налага ваксинация, КОЯТО НЕ ПОМАГА И НЕ ЗАЩИТАВА!

Въпросите са достатъчно сериозни, за да се разискват публично. Знам, че ковидът е тема табу за здрав разум и размисли, но време да си отворим очите и да видим истината - ваксините НЕ ПАЗЯТ. Зеленият сертификат НЕ ПАЗИ. Заразата не се спира с документ, който не означава нищо.

Затова - на 12.01.2022 г., от 12.00 часа - Народно събрание на българите на площад "Народно събрани" - за нормален живот без ограничения, здраве без заплахи и принуда.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.