ВАЖНО! Разследването за "Къщата в Барселона" в Испания НЕ е прекратено!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vazhno-razsledvaneto-za-kashtata-v-barselona-v-ispaniya-ne-e-prekrateno/8902 SvobodnoSlovo.eu
ВАЖНО! Разследването за "Къщата в Барселона" в Испания НЕ е прекратено!

ВАЖНО!

Разследването за "Къщата в Барселона" в Испания НЕ е прекратено!

Като вносители на сигнала в Каталунската антикорупционна прокуратура, БОЕЦ уведомяваме българските граждани, медии и институции за следното:

Проведена е среща между представители на каталунската прокуратура и представител на Специализираната прокуратура в България, на която от испанска страна са предоставени документи и материали по компетентност касаещи установените факти за разследване на произхода на средствата. Така нареченото "предикатно" престъпление. Това разследване е ПРЕКРАТЕНО от Гешев и българската прокуратура!

Каталунската антикорупционна прокуратура продължава с действия по разследване на сигнала и установените данни за пране на пари, данъчни и финансови престъпления, в които са замесени български граждани. Сред тях, визиран персонално в сигнала е и Бойко Борисов.

Установени са неоспорими доказателства за разходи, които не се кредитират и оправдават от официалните доходи на разследваните физически и юридически лица, които са обект на разследването.

БОЕЦ ще информираме, както и винаги сме го правили за всяко развитие по случая.

Припомняме, че по казуса "Къщата в Барселона на любовницата на Бойко Борисов" и свързаните с нея лица, усвоили по различни проекти милиони евро европейски средства внесохме сигнал и до Европейската прокуратура, който е на вниманието на Лаура Кьовеши.

БОЕЦ считаме, че именно по тази схема "аз на вас, вие на любовницата ми" е финансирана сделката за купуване на къщата и магазина в Барселона. Само че, в края на веригата европейските (каквито сме и ние) данъкоплатци плащат цената.

Споделете. Предизборните фалшиви новини и лъжи трябва да бъдат разобличавани!

#ГешевЕпозор

#БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.