Вчера получих достоверна информация от българските служби за непосредствена заплаха за живота ми

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vchera-poluchih-dostoverna-informaciya-ot-balgarskite-sluzhbi-za-neposredstvena-zaplaha-za-zhivota-mi/5912 SvobodnoSlovo.eu
Вчера получих достоверна информация от българските служби за непосредствена заплаха за живота ми

❗Вчера получих достоверна информация от българските служби за непосредствена заплаха за живота ми.

Информацията е потвърдена и от чуждестранни партньорски служби. Вече съм дал подробни показания пред компетентните органи за потенциалните причини за заплахите, които най-вероятно се дължат на работата ми като общински съветник и на дейността на Спаси София.

Винаги съм очаквал, че с борбата ни за почтенна София можем да предизвикаме раздразнение у някои сенчести и богати фигури в България. Те обаче трябва да знаят, че гласът на истината не може да бъде заглушен. 90-те години са минало и гражданското общество няма да бъде спряно. Очаквам в най-кратки срокове компетентните органи да излязат с информация за поръчителите.

Борис Бонев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.