ВЕРНИ КУЧЕТА, АМА ХЪРВАТИТЕ БЕЗ ВИЗИ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/verni-kucheta-ama-harvatite-bez-vizi/5996 SvobodnoSlovo.eu
ВЕРНИ КУЧЕТА, АМА ХЪРВАТИТЕ БЕЗ ВИЗИ!

Интересна новина излезе днес - хърватите вече могат да ходят във верния ни и велик съюзник САЩ без визи. Ние, като най-видните им ибрикчии, ще чакаме. Не знам дали си спомняте, преди доста години бяха обещали на Сергей Станишев, че ако им даде безплатно четири военни бази в България, визите за българи ще отпаднат. Трънки! Не са отпаднали. Базите дадохме, ама и за визи чакаме /тук дебело подчертавам, че нямам лична изгода от тая работа, аз отдаввна съм им в списъка на екстремисти и няма да ме пуснат дори до вратата на посолството, камо ли в САЩ/.

Нашите правителства се провалят с гръм и трясък. Иначе са много верни и лоялни. Авансово им платихме чертежите на хвърчилата на американците и тогава Тръмп каза, че скоро визите щели да отпаднат. Пак трънки!

Байдън каквото и да каже, няма значение, защото до пет минути го е забравил.

Та въпросът ми към Просто Киро е: Защо хърватите ходят в САЩ без визи, а ние трябва да имаме? И в тоя случай защо им търпим без пари базите тук, че даже имат наглостта и безочието още бази да искат!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.