ВИЦЕПРЕМИЕР ПО ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ? ИЛИ ИСТАНБУЛСКАТА?!?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vicepremier-po-domashnoto-nasilie-ili-istanbulskata/5737 SvobodnoSlovo.eu
ВИЦЕПРЕМИЕР ПО ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ? ИЛИ ИСТАНБУЛСКАТА?!?

След като решиха проблемите с доходите, със сметките, със здравната криза и РСМ, управляващите в лицето на Кирил Петков се заеха с домашното насилие, което им било приоритет! Домашното насилие - приоритет на правителството! Да, добре го разбрахте. Дори ще си има цял вицепремиер по тоя въпрос. Аз в началото на майтап си помислих, че при толкова много гафове още в началото на управлението, ще си имат ресорен вицепремир да ходи по къщите на министрите да ги пердаши за назидание, ама явно не е това.

Няма нищо чудно, след като си спомним на кого са проект ПП. Техен приоритет не са българите, а американските бази, зеленият сертификат, ваксините и....Истанбулската конвенция. Доходите и щастието на българите са им девета дупка на кавала. Кирил Петков беше назначен от посолството с определена цел и той продължава да я изпълнява, без значение, че вече българите започнаха да изтрезняват. Дори Президентът Радев, довлякъл ни от канавката Кирил Прекрасни, се чувства предаден от него и леко погнусен от действията му. Там развръзката ще настъпи скоро и отношенията ще се сритат окончателно.

Та, българи, борбата започва отново с Истанбулската конвенция. Имате си цял вицепремиер, който да отговаря за домашното насилие - проблем № 1 на територията на Просто Киро!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.