Вие луди ли сте? Досега всичко Ви е лъжа! Досега всичко Ви е смешно! Досега всичко Ви е егоистично! ЗАТОВА ПОСЛЕДСТВИЯТА ЩЕ ГИ НОСИТЕ ВИЕ!!!!!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vie-ludi-li-ste-dosega-vsichko-vi-e-lazha-dosega-vsichko-vi-e-smeshno-dosega-vsichko-vi-e-egoistichno-zatova-posledstviyata-shte-gi-nosite-vie/8506 SvobodnoSlovo.eu
Вие луди ли сте?  Досега всичко Ви е лъжа! Досега всичко Ви е смешно! Досега всичко Ви е егоистично!  ЗАТОВА ПОСЛЕДСТВИЯТА ЩЕ ГИ НОСИТЕ ВИЕ!!!!!

ТОШКО ЙОРДАНОВ: АКО СЕ СТИГНЕ ДО НОВИ ИЗБОРИ, ОТГОВОРНОСТТА ЩЕ Е НА ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА ПОДКРЕПИЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО!

Това е нагла лъжа! Лъжа, която е равна на БОРИСОВ!

Шоуиграчи, Вие със шепа депутати, със игнориране на всички политически правила на парламентарната представителна демокрация, със преговори приличащи повече на седянка, без коалиционни споразумения, с правителство от световно непознати, с груба провокация и компромати срещу мега-министрите Петков и Василев от трибуната на парламента някак случайно и успоредно с нападките на парламентарната група на Шуши и Данчо-ментата, искате подкрепа в парламента за това правителство!

Вие луди ли сте?

Досега всичко Ви е лъжа!

Досега всичко Ви е смешно!

Досега всичко Ви е егоистично!

ЗАТОВА ПОСЛЕДСТВИЯТА ЩЕ ГИ НОСИТЕ ВИЕ!!!!!

Аз имам две хипотези:

Първо, Слави е супер-егоист и иска всичко да се случва, както винаги в неговото ШОУ!

Така, както той разбира политиката и мисли, че така ще бъде успешен!

Второ, Слави изпълнява поръчка на задкулисието, което вероятно иска да смени Борисов, но да запази голяма част от позициите си в държавата и най-вече в прокуратурата и ВСС!

И двете хипотези са удар срещу онези над 60% от българският народ, който искаше промяна!

Това не трябва да се допуска!

Каква е алтернативата?

Първо, трябва да се отиде на нови избори!

Второ, партии на ПРОТЕСТА И ИСТИНСКАТА ПРОМЯНА стават ДБ, ИБГНИ и БСП!

Трето, необходимо е нестандартен политически ход, защото новите избори няма да променят структурата на парламента от сегашната!

Четвърто, това трябва да бъде СЪЗДАВАНЕ НА НОВА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ от успешните министри в служебното правителство! Достатъчни са министрите Петков и Василев, което ще привлече огромен вот!

Партиите на протеста и новата партия да излязат на новите избори с обща програма, с коалиционно споразумение, кандитатура за министър-председател и оставане на редица министри от служебното правителство!

Това ще даде парламентарно мнозинство от около 60%!

Ако аз бях на мястото на Петков и Василев бих го направил!

Времето е във Вас момчета, и ВИЕ ТРЯБВА ДА СТЕ В НЕГО!

Така постъпиха някога БОТЕВ и ЛЕВСКИ!

Petar Kartev

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.