Вижте, Кунчев ни играе вабанк!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vizhte-kunchev-ni-igrae-vabank/5678 SvobodnoSlovo.eu
Вижте,  Кунчев ни играе вабанк!

Вижте,

Кунчев ни играе вабанк!

Много добре знае, че се е наакал отвсякъде. Проблемът е наглостта и безпардонността на този изгубен в превода човек, когото подкрепяха и подкрепят политически, други изгубени в превода типове. Цял свят преосмисля действията си относно мерките, само нашия човек се прави на умряла лисица и ще затваря държавата отново. Не, че всичко зависи само от него и зад особата му на хасковска пръскачка не се крият държавници и политици, които мното добре знаем. По списък.

Нямаме право да работим, нулеви помощи от държавата, 150% увеличение на основните цени за издръжка на бита към нулево увеличение на доходите. И закапак, всички парламентарни престъпници които си увеличават заплатите постоянно, ни говорят за "помощи", но не и за адекватни "доходи", равни на техните. Събудете се!

Оттук натътък въпроса е кой кого! Ако стоим и гледаме като телета - те нас.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.