* * *Внимание, следва много зъл пост. [Сори, ама побеснях.]

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vnimanie-sledva-mnogo-zal-post-sori-ama-pobesnyah/8840 SvobodnoSlovo.eu
* * *Внимание, следва много зъл пост. [Сори, ама побеснях.]

* * *Внимание, следва много зъл пост.

[Сори, ама побеснях.]

Борисов, Биков, невръстний Георг, де гиди луди гидии! И вий, дрипави остатъци от някога славен ГЕРБ!

По-жалки сте от ползван презерватив в канавката на изоставен паркинг.

Човек трябва да знае кога да спре, завалийки.

Тръгнали сте да обяснявате, че във Великобритания имало било "изчезнали" изборни секции, и тинтири-минтири, щото от тия избори ви изгоря джигеря, нали?

На нас ли, бе, вестници прочетени, песни изпяти, тръби спукани, тия глупости ще дрънкате?

Съсредоточете се, че няма да повтарям: всички секции във Великобритания са в наличност и изправност.

Знае го ЦИК [откъдето вчера пуснаха една фалшива новина за Хаунслоу, ма то е от безсъние сигурно - после се поправиха]. Знае го посолството в Лондон. И могат да го докажат с разписки от предадени протоколи.

Знаем го всички доброволци, които не допуснахме - с цената на шибаното си телесно и душевно здраве - институционалният колапс, до който вие, пантофи вмирисани от ГЕРБ, доведохте държавата, да провали изборите там, където те зависеха от нас.

А те зависеха изцяло от нас.

Защото вас, шубета еднокнижни, ви нямаше никакви, когато се организираха изборите в чужбина. Свивахте се по дупките си и планирахте евтините си саботажчета.

Квотата на ГЕРБ в ЦИК само дето не наводни сградата, за да прецака де що има заседания, така щото по секциите в чужбина да е пълен батак от забавени назначения до последния момент.

И пак не успяхте - справихме се в рамките на закона!

Вече и за един приличен циркаджийски номер пред медиите нямате силици, борсучета. Който сред вас имаше мозък, скочи от потъващия кораб, и ви остави да се излагате като безнадеждно задръстените двойкари, които сте.

Та, тая партенка за изборите в чужбина няма да хване дикиш, хайванчета. Нищо не може да ви спаси от собствената ви самоубийствена алчност и глупост.

Не се напъвайте всуе, ами мислете кой път да хванете, ако има такъв, който не води право в бездната на забвението.

Мария Спирова

#избори2021

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.