ВОЙНАТА Е ТЕХНИЯТ БИЗНЕС!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/voynata-e-tehniyat-biznes/5604 SvobodnoSlovo.eu
ВОЙНАТА Е ТЕХНИЯТ БИЗНЕС!

Назрява много сериозна геополитическа заплаха за България. Ние направо се намираме на фронтовата линия. САЩ твърдо са решили да се сбият с Русия, да защитят инвестициите си в Украйна. Като за тази цел, Байдън щял да вземе решение за дислоциране на повече американски войски и техника в Източна Европа, включително в България!

Интересно е, че американците дори не ни питат. Още по-интересно е, че не говорят вече за войски на НАТО, а за американски войски в Източна Европа. Но да им напомня, че може и да сме член на НАТО, ама не сме 51 щат на САЩ! Никой от нас - българите, не иска война с Русия. Е, такава искат Сюлейман Паси, Ленчето Поптодорова, както и други, които не са точно българи. Което открай време го казвам - те не могат и не искат да защитават българските национални интереси.

От край време питам за какво са ни американските бази в България. Някои наивници смятат, че ще ни пазят от Турция. А сега се замислете - Турция е един от най-големите членове на НАТО, до зъби въоръжена и много важна за САЩ. Ако ни нападнат, освен възмутена декларация, от НАТО друго няма да получим. Всъщност американските бази са тук, в България, заради Русия. Защото САЩ искат война. Тя е техният бизнес!

България няма да воюва срещу Русия! Никога! Не само от благодарност заради Освобождението и пролятата руска кръв за свободата ни, но и от обикновен здрав разум. За разлика от американците, които с един Виетнам не успяха да се справят, ние добре знаем за възможностите на руснаците да се защитават. Били сме се с тях, били смe се срещу тях. Знаем цената и знаем, че с тях няма какво да делим. И те са ни по-близки от онези, които дори не знаят къде на картата е България. Впрочем - колко американски туристи има в България, че не разбрах?!?

Това правителство, ако не даде категоричен отпор на американските въжделения за война и техни войски на българска територия, няма да оцелее изобщо. И не знам дори дали ще успеят да стигнат до самолетите. Някак си от Канада може и да не ти е ясно какво искат българите и да смяташ, че можеш да ги манипулираш, но тук ще се сблъскат челно с реалността.

Ние с Русия няма да се бием! Ние с Русия няма какво да делим! Американците нямат работа в България, още повече техни войски, които нито ги искаме, нито ги каним, нито ще ги търпим! И не сме някоя африканска или малка азиатска държава, да си въобразяват, че ще им се размине безнаказано!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.