Войната на янките е винаги справедлива и демократична

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/voynata-na-yankite-e-vinagi-spravedliva-i-demokratichna/5608 SvobodnoSlovo.eu
Войната на янките е винаги справедлива и демократична

Войната на янките е винаги справедлива и демократична.

Само такива войни водят откакто са станали уж независима държава. Колко е независима единствената частна държава в света е друг въпрос. Истинската демокрация на САЩ настигна първо самите американски граждани, след това индианците, виетнамците, отчасти европейците, Балканите и целия Близък Изток. След последната арабска пролет и демократизация на тази част от света, тя вече е пустиня, ограбена откъм всички видове ресурси. Бъдещето на тези страни с многомилионни население е като бъдеще в токсична пустиня.

Искате ли да знаете за токсичната пустиня "Балкански полуостров" и защо точно на него раковите заболявания са скрита пандемия? По-добре да не знаете, важното е, че добрите неща идват с американската демокрация. След цялото това опустошение на половината планета, дойде ред и за демокрация в Русия. Така поне ще се знае, че цялата планета е демократизирана и спасена от хората на нея. Няма смисъл да има човечество.

Ще си останат само американците на нея, за да се концентрират и да завладеят други планети, готови за посрещане на демокрацията. А Земята ще бъде покрита само с токсичен прах и човешка пепел. До свършека си.

Има и друг сценарии, но само руснаците го знаят.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.