ВСЕ ЕДНО съм в казармата и броя дните до уволнението. Така и сега броя дните до свикването на Парламента

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vse-edno-sam-v-kazarmata-i-broya-dnite-do-uvolnenieto-taka-i-sega-broya-dnite-do-svikvaneto-na-parlamenta/6610 SvobodnoSlovo.eu
ВСЕ ЕДНО съм в казармата и броя дните до уволнението. Така и сега броя дните до свикването на Парламента

ВСЕ ЕДНО съм в казармата и броя дните до уволнението. Така и сега броя дните до свикването на Парламента. И да чуя от трибуната на народното събрание на Република България думите:

„47-ят Парламент на Република България взе решение, с което обявява, че сваля доверие от главният прокурор Иван Стоименов Гешев, от председателят на КПКОНПИ, Сотир Стефанов Цацаров и от членовете на Висшият съдебен съвет и ги призовава да подадат своите оставки. Към решението прилагаме следните мотиви:...”

И веднага след това да чуя същото решение и от Министерски съвет, и от президента, и от съюза на съдиите, и от адвокатурата, и от гражданите на площада пред Съдебната палата.

Тогава за първи път от много година ще кажа „Благодаря и поздравления” към български политици. Не е страшно да се изправиш срещу злото, БОЕЦ го правим от години. Страшното е да живееш в мрак, страх и без свобода и справедливост.

До тогава обаче не трябва да спираме с натиска. А ако бъдем излъгани отново, знаят какво ги чака.

Битката продължава, всеки ден!

#БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.