Всичките ни проблеми са ИЗКУСТВЕНИ, но обявени чрез игра с информацията за РЕАЛНИ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vsichkite-ni-problemi-sa-izkustveni-no-obyaveni-chrez-igra-s-informaciyata-za-realni/7687 SvobodnoSlovo.eu
Всичките ни проблеми са ИЗКУСТВЕНИ, но обявени чрез игра с информацията за РЕАЛНИ

Цялата глобалистка реалност, която е паралелна на реалния живот реалност, се крепи на изкривяване на информацията и разбира се утвърждаване на това изкривяване с много пари. Това е, много е просто. Намираме се в информационна война, нищо друго не ни мъчи. Всичките ни проблеми са ИЗКУСТВЕНИ, но обявени чрез игра с информацията за РЕАЛНИ.

Най-много от всичко ме учудва невероятния феномен.

Умни и образовани изобщо не разбират как ги лъжат, хващат се като шарани на кукичката почти моментално без дори да се опитат да разсъждават.

Недоучени или слабо образовани, обикновени люде веднага схващат, че нещо не е наред и разгадават схемата бързо, интуитивно или първосигнално.

Глобалистката матрица, която е строена десетки години, а съществува от стотици и хиляди поради незнанието на хората за нея, сега вече не може да стои на тъмно. Налага и се да излиза на светло. Няколко пъти обясних това. Не могат повече да бъдат ЗАД кулисите. Кулисите стават прозрачни, а на места дори падат и всичко се вижда. Но дори и тогава хората казват, че това, което се вижда, не е това, което се вижда, защото на хората им се програмира съзнанието чрез медии и информационни източници и те НЕ ВИЖДАТ РЕАЛНОСТТА, А ИЗКУСТВЕНАТА РЕАЛНОСТ. Това също е феномен, в бъдеще ще се изучава.

И така.

Глобализмът пристъпи към такава разкриваща схемите му крачка, защото не може да стои повече в сянка като досега, че чак е смешно всичко, което се случва. Но съзнанието трябва да се учи да вижда!

Глобализмът е на път да отрече цялата човешка наука! Внимавайте, това става сега! По всички научни дисциплини тече ИЗМИСЛЕНА НАУКА, КОЯТО ПОДМОЛНО ЗАМЕНЯ ИСТИНСКАТА НАУКА.

Икономика, география, физика, биология, астрономия, философия, химия, история - всичко това се подменя с измислена наука. И минава с такава лекота, че е и страшно и смешно да се наблюдава.

Казвам ви, до няколко години глобалистите ще обявят, че Слънцето изгрява от запад и много много хора ще им повярват!!!

Въпрос на време е.

Като гледам и слушам обясненията им за икономическата криза сега, знам, цялата позната икономика от гимназията до най-авторитетния университет отива в кошчето и се прави опит да бъде заменена с икономиката на Бил Гейтс и компания. Ще ви дам пример след малко.

Спасението е елементарно, хора!

Спасението е точно тук в ръцете и краката ни. То се състои в това да си държиш разума здраво свързан с Живия Живот и неговото проявление Природата, да се хванеш за Бога буквално, и да не позволяваш на тази глупава изкуствена реалност да те превземе. Това означава всеки човек, там, където се намира, да отхвърля измисленото. Ако това го направят всички разумни едновременно, как ще бъде вградена тази изкуствена реалност? Учени, служители, професионално подготвени, просто не позволявайте да сменят живота с нещо друго!

Вярно е, че онези имат много пари.

Но това не е главната причина да успяват.

Главната причина да успяват е, че хората им вярват и ги следват. А им вярват и ги следват, защото са загубили рефлексите за Живия Живот и са позволили да се превърнат в маса. Защото са се отказали да мислят и чувстват и са предали това свое свещено право на друг. И този друг мисли и чувства вместо тях.

Много е просто и решението на всичките ни проблеми е елементарно.

Просто спрете да слушате и следвате тези кръгли идиоти! Които ви казват, че Слънцето вече изгрява от запад.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.