Всяко национално предателство е свързано с корупция, с хора, които са купени

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vsyako-nacionalno-predatelstvo-e-svarzano-s-korupciya-s-hora-koito-sa-kupeni/132454 SvobodnoSlovo.eu
Всяко национално предателство е свързано с корупция, с хора, които са купени

Всяко национално предателство е свързано с корупция, с хора, които са купени. Всяко национално предателство е свързано с безчинство и натиск да се покрива, скрива и представя за обратното на това, което всъщност е. Радев изчакал да се види некомпетентното отношение към една сложна материя, каквато била енергийната сигурност и договора с БОТАШ! Некомпетентният говори за некомпетентност. Подлецът говори за спасение! Подлецът, който обърна държавата с главата надолу. Който вдигаше юмрук да бори корупцията, а сам се превърна в мафия. Този разбира от сигурност, колкото слон от балет. В България предателствата са национален спорт, те са натюрел, естествено състояние.

Даже не ми се пише да оборвам точка по точка позорното предателство на Радев. Да оборвам с документи патологичните лъжи на неговия министър в национален ефир. Защото това не всеки го може! Да лъжеш по абсурден начин, да твърдиш, че един факт означава точно обратното на истината! Радев ще покрие сега предателството, което е извършил. И подчинява всичките си действия на това, да се спасява по най-грозен начин. Ще покрие предателството с помощта на ГЕРБ и ДПС, с помощта на сделка, с помощта на замесените. Но историята винаги се ползва от истината. Истината е непроменяема в проекция на времето. Може да се гледа от различни ъгли, но тя остава истина.

В отговор на интерпретациите на Радев, че договорът с Боташ не функционирал заради това, че вземаме руски газ от Гърция, ще му подскажа, че договорите с гърците, търговете бяха направени от служебния кабинет на Радев. И няколко месеца след това той дублира нов маршрут през Турция. Защо?! При положение, че имаше излишък?! Подробности и числа няма да споделям, защото ми омръзна, защото съм омерзена от тази войнстваща посредственост и защото са смазващи за осветяването на истината, която явно са решили да замитат. В България истината няма значение. Няма значение умирането на държавата. Няма значение как си измамил държавността, как си я посякъл, как си смалил държавата ни. Има значение МАФИЯТА! Тя е толкова могъща, толкова безцеремонна, толкова отвратително нагла, толкова груба и отблъскваща, че истината, журналистиката, човешкото достойнство не струват абсолютно нищо. Няма инструмент, с който да респектираш МАФИЯТА. Мафията убива всичко здраво, което може да покълне като добро бъдеще в България.

Мафията се разправя с нормалността, тя смазва интелигентността, защото интелигентност не й е нужна. Интелигентността е пречка! Тя трябва да се изолира, отстрани, стъпче. За да може глупостта, бездарието и низостта да дефилират в чалга държавата, в която основна доктрина е предателството. Мафията се храни от разрушението, тя е неумиращ хищник, който се възпроизвежда. И от една нейна отрязана глава, излизат три нови.

Мафията поглъща всеки опит за вдигане на държавата нагоре. Мафията е робство! И всеки, който атакува мафията, бива унищожен или погълнат от нея. Колкото по-прост, толкова по-велик си в България! Жалък елит, жалки схеми. Парите са вашата гилотина. Точно това, което считате, че ви спасява. То ви убива. Ама малко философия четете, много чалга слушате.

Калина Андролова

4 Коментара

Боги

преди 1 седмица

Калинче, кога ще започнеш да громиш със същия патос най-големия мафиот на Републиката - Боко? Или той е свещена крава? И в твоя стил - истината не може да бъде половинчата. С кого влезе в задруга омразният ти президент? С кристално чистия Боко Банкянски, разбира се. Но тази част от истината не искаш да осветиш. Как да ти вярваме?

Коментирай

Бля, бля

преди 1 седмица

Ако съм на мястото на президента бих завел дело за език на омразата . В предишна статия той беше наречен от това недоразумение низък, а сега мафия , некомпетентен ,и явно юмрукът на Радев и бърка в някоя дупка на тази ,че всеки път го споменава.

Коментирай

Вероника

преди 1 седмица

Наистина би трябвало да се заведе дело за език на омразата.Тази госпожа много си позволява. Не знам защо пише такива глупости и обиди? Явно някой я използва .И това ми било журналист.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.