ЗА 800 ДНИ ДЕДО ЦАР СЕ ОПРАВИ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/za-800-dni-dedo-car-se-opravi/8621 SvobodnoSlovo.eu
ЗА 800 ДНИ ДЕДО ЦАР СЕ ОПРАВИ

Дедо Цар яко захлеби покрай наивността на българите. Ние го цанихме за Спасител, пък той си докопа имотите, които са на българската корона, тоест на българската държава. Защото дЕдо му Фердинанд, също известен мошеник из Европата, с един куфар е дошъл да ни царува. По наша покана, да подчертая, тоест, и тогава дебили - бол!

В едно интервю на Кеворк Кеворкян Дедо Цар прочувствено заяви, че той искал да дойде да ни спасява, не да си търси имоти, той нищо не щял. И изведнъж като дойде, се оказа, че си е припознал голяма част от България за лично негово наследство. Заедно с един връх, няколко дворци, имоти и чифлици.

Наглостта на царчето надхвърля всякакви граници на алчността и безсрамието. И като си спомня как стотици хиляди българи го посрещаха със сълзи на очи и му викаха "Симеончо, ти ще ни спасиш!". Ми спаси ви Симеончо, даже телохранителят ви изпрати да ви спасява! Толкоз за наивността. Почти съжалявам, че тогава са ги пуснали ей така да си тръгнат. Злото трябва да се изкоренява от корен! За да не се повтарят грешките!

Само да не се окаже скоро, че връх Мусала и "Врана" са заложени в казиното в Монте Карло.....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.