За властта на Борисов още нищо не е разкрито, само е повдигната завесата

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/za-vlastta-na-borisov-oshte-nishto-ne-e-razkrito-samo-e-povdignata-zavesata/9715 SvobodnoSlovo.eu
За властта на Борисов още нищо не е разкрито, само е повдигната завесата

Тежката артилерия с компромати от Борисов още я няма. Трябваше досега "Пик" и "Блиц" да блъвнат, Нова и бТВ да разнасят в новините "разкрития" за хората на Слави, Нинова, Христо Иванов, ген. Атанасов, Мая Ма.

Загрижени коментатори да се появят в "Панорама" и Бойко Василев загрижено да ги пита...

Нещо се бавят.

След толкова години разгул, след като Боеко е превзел всички власти, изглежда не са останали компромати за другите. Освен да доказва, че Салви е чалга, Нинова диктатор, Мая Ма била човек на братя Галеви (за Божков вече се разбра, че Боеко му благодари, че не й е дал пари) и т. н., друга песен не може да запее.

За властта на Борисов още нищо не е разкрито, само е повдигната завесата. Разкритията може да ги направи прокуратура, но Боеко се е погрижил да я овладее - "нашите прокурори" "инструментът на Бога", "Гешев е радост". И там обаче ще се обърне палачинката един ден. Вече се е случвало.

Резултатите на изборите няма да са много различни от април, монолитната олигархия се пропуква. Разкритията винаги идват, дори да е със закъснение. Боеко вече не е тефлонов.

Иван Бакалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.