ЗАЩО СЕ КРИЕ ИСТИНАТА ЗА ВАКСИНИРАНИТЕ?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zashto-se-krie-istinata-za-vaksiniranite/5948 SvobodnoSlovo.eu
ЗАЩО СЕ КРИЕ ИСТИНАТА ЗА ВАКСИНИРАНИТЕ?

Днес пак ни плашат ударно, за да въведат нови, още по-рестриктивни мерки към тези, които не искат да се подчиняват и да се включат в медицинския експеримент. Заради повишеното количество тестове, съввсем естествено се увеличава и броя на заразените. Интресното е друго - отчелязва се, че 71,58 % от РАЗБОЛЕЛИТЕ СЕ, не се били ваксинирани, тоест 28 % СА ЗАБОЛЕЛИТЕ ВАКСИНИРАНИ.

И ще ми обясняват, че зеленият сертификат щял да ограничи заразата и да се справи с кризата. Всъщност сертификатът доказваа единствено, че си сертифициран като говедо. Нищо друго. След като ваксинираните могат да заразяват и да се заразяват, може ли някой смислено да обясни за какво е този сертификат? Или може би като умрат валидно ваксинирани, Кирил Петков няма да ги разследва за фалшив сертификат в отвъдното?!?

Безумието дотолкова е завладяло света, че отказаха на великия Джокович да участва на Аустралия Оупън. За да не би примерът му да бъде последван от други. Фашизмът гордо шества из света под овациите на идиотите и овцете!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.