ЗАСУКАНИ ПАРАШУТИСТИ И ПАРАШУТИСТКИ В ИЗБОРНИТЕ ЛИСТИ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zasukani-parashutisti-i-parashutistki-v-izbornite-listi/8999 SvobodnoSlovo.eu
ЗАСУКАНИ ПАРАШУТИСТИ И ПАРАШУТИСТКИ В ИЗБОРНИТЕ ЛИСТИ

Може да бъде изображение с 3 души, изправени хора и на открито

Защо водачите на листи в Русе не са русенци, а са парашутисти от София, от Варна, от Дулово, от Бяла, от с. Червена вода и от незнамкъдеси.

Защо тези хорица не се кандидатират от родните си места, и там да се изявяват като велики политици и борци за правда.

Как тези хора ще защитават интересите на русенските си избиратели от дистанция?

Сред тях има и персони с оригинална сексуална ориентация, в листите има агенти на ДС, хора с недобро психично здраве и т.н., които се правят на дръж ми вуйчо каскетя, и преди изборите не спират да ни баламосват със захаросани приказки (сякаш сме малоумници) колко културен и красив бил градът ни и колко ние, русенците, сме умни, будни и прогресивни, как те пък щели да ни оправят икономиката, екологията, здравеопазването, образованието, културата, абе всичко.

Айде холан!

Според мен русенският депутат трябва да е русенец, да не е дуловчанин или селянин от Червена вода, да притежава доказани способности, да не е агент на ДС, да не е крадец, да не е лъжец и мошеник, да е хетеросексуален, да не е участвал в управлението на ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС и ВМРО, да познава и да обича истински Русе.

Русенци не гласувайте за партиите с парашутисти!

Акад. Петър Иванов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.