ЗАВРЪЩАНЕ КЪМ РАЗУМА И РЕАЛНОСТТА?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zavrashtane-kam-razuma-i-realnostta/5677 SvobodnoSlovo.eu
ЗАВРЪЩАНЕ КЪМ РАЗУМА И РЕАЛНОСТТА?

Съществува вече едно общо мнение за това, как това, което ни учат в училище, особено по история, е напълно неадекватно, за да ни подготви за това, което откриваме вече възрастни за реалния свят. Но нищо, на което някога бяхме научени, не би могло да ни подготви за тази грандиозна измама с вирусна болест, която парализира всички на планетата, с този страх от фантомна заплаха, която хората, които контролират живота ни използваха, за да блокират умовете ни и по същество да променят естеството на реалността, в която живеем. Всъщност те я превърнаха в затвор

Ядрото на проблема

Без съмнение мнозина са мислили, че изключването на техния телевизор е съществен начин за намирането на пътя си обратно към психичното здраве и комфортния живот.

Вероятно сте пренебрегнали тово трезво намерение с някакво харесване на тези, които искат само да ви продадат „страхотните” си продукти. Всъщност животът ви зависи от това. И това е нещо повече от натрапчивите послания, които тровят ума ви. За да си върнат пътя към разума и реалността малкото хора, които си мислят, че притежават някаква степен на проницателност, трябва да да си отговорят на някои неудобни въпроси за измислиците, с които дерайлират живота ни.

Факта, че сме хранени с умишлени лъжи и измислици от корпоративни новинарски медии, които в този час на отчаяние и търсене на истината нямат никаква разлика от правителствената пропаганда, използвана за да ни пороби от онези задкулисни манипулатори, които се стремят да контролират всеки аспект от живота ни за своя лична печалба. Така че сега е време да се изправим пред един вледеняващ факт.

Смяната на канала няма да помогне

Повече от вероятно е хората, които са причинили това ускоряващо се унищожаване на света да сме самите ние. Нашето безразличие, нашата пасивност и нашето бездействие пред лицето на минала и настояща престъпна дейност, неизменно маскирана с алтруистични или патриотични оправдания, са причинили цялата тази мизерия, хаос и разрушения, които сега заплашват нашия живот, както и милиони други, хванати в безмилостната хватка на официалните лъжи. Сега можем само да гледаме как труповете се множат заради всички фалшиви истории, които толерирахме и всъщност одобрявахме.

Нещата, които медиите никога не споменават, включват:

• Всички честни хора, които са били уволнени от работните си места, или прогонени от официалните медии за това, че са говорили за лъжите, които са ни казали и които са причинили толкова много смъртни случаи, поболявания и осакатявания.

• Ваксинирането на професионални шофьори на ТИР-ове, локомотивни машинисти с отровните смеси застрашава сигурността на превозите, особено в случая на пилоти на авиокомпании, чиито непредвидими припадъци застрашават живота на милиони пътници. Зачестиха случаите на смърт и колапс по спортните терени, което е било изключителна рядкост. И все пак правителствата продължават да ги налагат.

• Собствените данни на Pfizer показват, че ваксините срещу COVID изглежда причиняват повече заболявания, отколкото предотвратяват, и тези страдания обхващат гамата от физически кошмари, причинявайки непредвидими и внезапни смъртни случаи сред здравите преди това хора.

• Последните статистически данни на застрахователните компании разкриват, че броят на смъртните случаи е нараснал радикално от началото на COVID-пЛандемията, особено и подозрително сред най-ваксинираните.

• CDC призна, че PCR тестовете са несигурни и че правителството на САЩ вече не бива да ги използва, но повечето болници продължават да ги налагат и обявяват хората за болни, с цел да извлекат доходоносни правителствени приходи за това.

• Изводи, които са ясни, но оправдани от корумпираните медии, когато доказателствата са повече от очевидни, за това че са извършени престъпления. Още по-лошо е, че масовите медии крещящо заговорничат и поддържат измислиците.

• Официални предупреждения, че здравите хора са причината за заразяване са пълна измислица, не почиваща на никаква, най-вече медицинска логика. .

• Назначени щабове и комитети, които нареждаха на хората да изчакат, докато наистина се разболеят, за да отидат в болница и да получат лечение по протокол, със съмнение, че същият е ускорил смъртта им.

• Забрана на обикновените евтини лекарства и настояване за използване на скъпо струващи медикаменти, които на практика не работят. Забрана на аутопсии, които биха посочили истинските причини за смърт.

• Злоупотреба от страна на правоприлагащите органи и прекаляване със санкции на длъжностни лица срещу здрави хора, които отказват да приемат задължителните ваксини, които са навредили на толкова много хора.

• Очевидният ръст на смъртните случаи, странични ефекти и инфекциите сред тези, които са приели ваксините, срещу противоположните положителни здравни резултати при тези, които са ги отказали.

• Броят на смъртните случаи само за1 година сред ваксинираните далеч надвишава общия брой на предишните за 30 години смъртни случаи, поради които предишните кампании за ваксинация са били незабавно прекратени, при наличие на проблеми.

Единственият важен аспект на всички тези показателни примери е, че не чуваме и дума за нито един от тези случаи по комерсиалните телевизии, които тръбят - „бъдете отговорни и се ваксинирайте“. И порой от „новини” за наивници е това, което всъщност излъчват масовите медии.

Неща, които телевизорът няма да ни каже

Същността на истинската журналистика обикновено включва разобличаване на лъжите, които ни вредят. Това отдавна не е така. Сливането на правителството и медиите създаде ситуация, в която вече не е социално приемливо да се критикуват тоталитарните сили, които контролират живота ни. Неспазването на някое от тях, без значение колко грешат те, застрашава нашето благополучие и бъдещето ни. Така че, докато ни лъжат въз основа на фалшивата информация, която е изкривила преценката им, ние нямаме шанс да оцелеем.

Това, което медиите като цяло и телевизиите в частност направиха, е да ни накарат да приемем по взаимното им съгласие с корпоративните поръчки е да ни продават неща, които най-често не ни трябват. Телевизиите са маркетингов механизъм и не могат да оцелеят без печалбите, от които живеят. Този приоритет няма отношение към истината, която те казват, че предоставят. По комерсиалната телевизия няма и следа от истината.

Непоправимите телевизионни зрители са изключително склонни да се ваксинират. Интернет сърфистите, които са наясно с изявленията на хилядите лекари, които казват на хората да не вярват на тези наети лъжци, вероятно са тези, които най-вероятно ще останат живи, след като тези отровни ваксини унищожат глупаците, които все още гледат телевизия. Ще се събудят ли някога хората? Не и ако продължат да гледат телевизия.

Темата, която не може да се споменава

Има очевидна обща нишка за всички тези измами, всички тези доказуеми лъжи от медии, медици и политици, всички обединени, за да изтъкат една изкуствена реалност, от която няма да излезем като човешки същества, каквито бяхме. Това е тема, за която никога не се говори по телевизията, или не се пише в масовите вестници, която заличава представата, че сме свободни хора, защото всички доказателства сочат към една-единствена група хора, чиято основна професия и вечна мания е да отричат свободата на другите.

Придружена с мигновено изхвърляне на всеки, който иска да остане в печелившите си професии, или интересни работни места, ако посмее да го спомене. Това е мотивацията за планирането, изпълнението и ужасните резултати за глобални програми, наречени Great Reset, Build Back Better, движението Wake и Strength in Diversity, всички те създадени от Big Pharma, The Deep State, или Скритата ръка.

Повечето хора навсякъде са се научили да не изричат истини на глас, без първо да поглеждат крадешком през раменете си, за да видят кой е наоколо за доносници, които могат моментално да съсипят живота им, ако чуят компроментираща фраза и започнат процеса, който би съсипал репутацията и живота им. Неуспехът да се изправите срещу тази повсеместна заплаха обаче само гарантира, че вече няма да имате собствената си свобода и вероятно няма да виждате смисъла на собствения си живот още дълго.

Докато се преструвате, че тези хищни хиени не съществуват и нямат фатален ефект върху живота на всички ни, тогава вие всъщност не съществувате като функциониращо човешко същество и нямате свободен и независим живот, който можете да наречете свой собствен.

СВЕТОСЛАВ АТАДЖАНОВ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.