Здравей, Ваньо. Толкова свикнахме да ти говорим на фамилия, че днес за малко да те забравим

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zdravey-vanyo-tolkova-sviknahme-da-ti-govorim-na-familiya-che-dnes-za-malko-da-te-zabravim/5927 SvobodnoSlovo.eu
Здравей, Ваньо. Толкова свикнахме да ти говорим на фамилия, че днес за малко да те забравим

Здравей, Ваньо. Толкова свикнахме да ти говорим на фамилия, че днес за малко да те забравим. Не ни се сърди, просто фамилията ти ни се стори важна. Не знам защо решихме, че идва от „гешефт“, което на архаичен уличен език означава нечестна сделка. Нищо такова няма. Фамилията ти определено идва от немското Geschäft, което всъщност си означава просто магазин.

Да, Ванка, ти си управител на Прокурватурата - родния квартален магазин за чисто минало. Работиш само с редовни клиенти и най-добрата стока – невинност - се продава под щанда.

На днешния празник, Иванчо, ти пожелаваме крепко здраве. Дано твоите приятели, боговете, те дарят с много сили и енергия, за да можеш да издържиш предизвикателствата на живота. За подарък сме ти подготвили и нов каскет, който ще е в унисон с униформата, която ще носиш. Скоро.

Честит имен ден!

Радослав Бимбалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.