Злото Герб съществува! И някакви вародерци - "борци за чиста и свята република от апратамента си" - искат да го върнат!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zloto-gerb-sashtestvuva-i-nyakakvi-varoderci-borci-za-chista-i-svyata-republika-ot-apratamenta-si-iskat-da-go-varnat/5812 SvobodnoSlovo.eu
Злото Герб съществува! И някакви вародерци - "борци за чиста и свята република от апратамента си" - искат да го върнат!

Едно уточнение, което за мен е важно, за други може и да не е.

В приятелската ми листа - активните хора - бяхме обединени в своята съпротива срещу мутренското управление на Бойко Борисов.

На този етап Мутрата я няма.

Разделиха се нашите виждания за новата власт - едни са пълни подръжници, други се въздържат в оценките, трети изцяло я отричат.

Аз съм от тези, които не смятат, че банкянската тиква е опечена и изядена - веднъж се върна, преобразена като сладък тиквеник и още седем години яде живота ни. Герб не е еднодневната партия на Царя - те са със силни структури, имат много пари и могат да безчинстват дори без вожда си от зайчарника.

Това не може да се подминава с илюзорната представа, че глвата на змията е смачкана - многоглава е. Особено като се върне и по традиция патриотичните българи я гушнат.

Затова не блокирам приятели, с които имаме различия относно новите "харвардци" и новите "патриоти".

Като нищо пак ще застанем на нашата си стара барикада.

Злото Герб съществува!

И някакви вародерци - "борци за чиста и свята република от апратамента си" - искат да го върнат!

Аз казах - както се пише във Фейса!

Вие си преценяйте - пак, според Фейса!

Зоя Б. Деянова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.