ЗНАЧИ СЕЛСКИЯТ ИДхОТ, НА КОГОТО СЕ ПРИСМИВАТ, Е НА ПРАВ ПЪТ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/znachi-selskiyat-idhot-na-kogoto-se-prismivat-e-na-prav-pat/8764 SvobodnoSlovo.eu
ЗНАЧИ СЕЛСКИЯТ ИДхОТ, НА КОГОТО СЕ ПРИСМИВАТ, Е НА ПРАВ ПЪТ

Тръпнах в очакване и Сюлейман Пуси да се изкаже по въпроса със СлавитУ и евроатлантическата издънка не ме разочарова. Със свое интервю по БТВ, Сюлейман паша подкрепи идеята на ИТН/НТН /Няма такъв народ/, да прати астронавти в космоса.

Всичко Мара втасала, само пропуснала астронавти да прати в космоса! За цио...чето Пуси няма значение, че много български пенсионери няма какво да ядат, че много от тях починаха от мизерия и студ, че много българи ровят по кофите за боклук. За Пусито няма значение избитите животни в Странджа и приключването на животновъдството в България точно заради неговото напиране към ЕС /винаги съм си мислела, че дори отявлен враг на България не би направил толкова поразии като тоя, явно ненаказано добро няма/. Няма значение, че българите се топим със 100 000 души на година, няма значение, че в Северозапада има цели райони, в които дори кучета няма, камо ли хора, няма значение, че българите са затънали до ушите в кредити и получават подаяния, а не заплати. Той е захлебил достатъчно за предателството си.

За сведение на Пусито да напомня, че вече имаме двама космонавти и то по времето, когато българите бяхме почти девет милиона. И когато той се усукваше около Тодор Живков, а след това, като му замириса на пари, се врътна към ЕС и НАТО. Продаде ни Пусито, по стара традиция......

И се замислям КОГО съветва в момента. Аз знам и това НЯМА ДА ГО ПРОСТЯ!Не си мислете, че това, че тайното в момента е тайно, няма да стане и явно. Играта е елементарна, но срещу вас ще има съпротива да унищожите България заради собствените си дребни амбиции и невъзмжността да видите общата картина!!!!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.