АГЕНТ ВИКТОР ВСЕ ПО-ЧЕСТО СИ ВЕЕ МНЕНИЕТО

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/agent-viktor-vse-po-chesto-si-vee-mnenieto/7945 SvobodnoSlovo.eu
АГЕНТ ВИКТОР ВСЕ ПО-ЧЕСТО СИ ВЕЕ МНЕНИЕТО

Тази година ми прави впечатление как отдавна залезни политически динозаври изведнъж изпълзяха от тинята и отново започнаха да си развяват мнението. Усещането е кафяво и смрадливо, особено като си припомним същността на изказалите се.

Агент Виктор, бивш президент, взе нещо много активно да казва какво трябвало и какво не трябвало да се направи. Принципно мъже, които и жена си не могат да контролират, да се опитват да контролират политиката, изглежда смешно. Проблемът е, че някои му се връзват.

Изумително глупаво е изказването му, че без държава нямало български народ. Тоест, според агента на Държавна сигурност, пет века под турско робство български народ не е имало. Понякога се чудя дали си прочитат това, което са им написали и дали осъзнават необятността на глупостта си. Аз пък съм на противоположното мнение - България ще я има, докато има български народ. Защото тук е земята на българите. И докато нас ни има, имаме и България, без значени с или без държава. Ама агент Виктор тия работи не ги е учил.

Другата глупост е, че някои искали да променят Конституцията, заради политическа безпомощност. Явно според него Конституцията, е съвършенна. Например липсата на отговорност на депутатите за мненията и решенията им. Или това, че на практика съдебната власт е напълно контролирана чрез ВСС. Или, че международните договори имат предимство пред нашите закони. И омбудсмана например няма почти никакви права.......

СДС беше много, много вредно за България. След първоначалният ентусиазъм и хора, които искаха да променят България към по-добро, то беше овладяно от агенти на Държавна сигурност, крадци и предатели. За десет години успяха да съсипят икономика и селско стопанство и да си преразпределят помежду си народните пари и богатства. Сложиха некадърници навсякъде в системата - за да крадат, изнудват и рекетират хората. Те не се бориха с комунизма - само замениха техните хора със свои хора и започнаха да крадат.

И тоя точно ще ни дава акъл!!!! Потрес! Всъщност, ако искаме да започнем промяна, всички политици от последните три десетилетия трябва да бъдат разследвани! До девето коляно откъде са им парите, защото аз лично помня колко бедни влязоха в политиката и как излязоха......

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.