Илияна Йотова: Гласувах за това да преодолеем политическата криза и да няма повече предсрочни избори

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/iliyana-yotova-glasuvah-za-tova-da-preodoleem-politicheskata-kriza-i-da-nyama-poveche-predsrochni-izbori/54147 SvobodnoSlovo.eu
Илияна Йотова: Гласувах за това да преодолеем политическата криза и да няма повече предсрочни избори

"Надявам се да продължат добрите практики на служебния кабинет", заяви вицепрезидентът

Нямам пропуснато гласуване, моят вот е изцяло положителен, гласувах за това да преодолеем политическата криза и да няма повече предсрочни избори. Гласувах за това да се сформира стабилно мнозинство и правителство, което да решава най-важните проблеми. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова, след като упражни правото си на вот с машина.

Много е трудно да се работи, когато в една парламентарна република не функционира НС, когато зад правителството няма политическа сила, солидно мнозинство, което да подкрепя неговите решения. Служебното правителство постави една висока летва, надявам се, че следващият кабинет ще увеличи нейната височина, допълни тя.

"Има важни въпроси, които трябва да бъдат решавани, най-вече с цените и доходите на хората, това трябва да бъде първата задача на следващото НС. Ако сравним България с останалите европейски страни, бих казала, че е на средно ниво, дори в горната граница. Надявам се на разум, надявам се на това да се продължат добрите практики на служебния кабинет", каза още вицепрезидентът.

труд

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.