Америка е все по-близо до гражданска война, без която според мен няма да могат да минат

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/amerika-e-vse-po-blizo-do-grazhdanska-voyna-bez-koyato-spored-men-nyama-da-mogat-da-minat/26700 SvobodnoSlovo.eu
Америка е все по-близо до гражданска война, без която според мен няма да могат да минат

Също вчера се случиха още две супер важни неща в САЩ.

Публикуваха доклада по обвиненията срещу Тръмп за събитията на 6 януари 2021 година на Капитолия. Според документа от над 800 страници Доналд Тръмп лично е отговорен за застрашаване националната сигурност на държавата и принуждаване към безредици, целящи да дестабилизират реда. Това означава, че с кандидатурата на Тръмп за президент е свършено, ще го съдят, ако не стигне до съд, с всякакви хватки ще го мотаят, за да не може да се кандидатира. Той си е виновен. Той опропасти и предаден надеждите на цял свят антиглобалисти. Властта беше в ръцете му тогава, можеше да разкрие изборните измами и да упражни управлението така, че Байдън да не можеше да стане президент. Но не го направи. Късно е за него вече.

Другата новина е от прекия опонент на Тръмп в републиканската партия Де Сантис, който вчера оповести, че главният прокурор на Флорида е разрешил създаването на комисия, която да разследва производствените тайни на ваксините за ковид.

Америка е все по-близо до гражданска война, без която според мен няма да могат да минат. Освен това вероятно ще има дезинтеграция на федералния съюз. Тоест, това, което предричат на Русия, ще го преживеят САЩ.

Анастасия Гешева

3 Коментара

Иванов

преди 1 година

Отлично г-жа Гешева и право в десятката. Това вече го е предсказала баба ни Ванга и трябва само да мислим как да отстраним президента и тези партийни лидери, които са крещящи подлоги на повелите от посолството. Слушайте и гледайте предаването на Велизар Енчев с Валентин Вацев, един от най- мъдрите българи на съвремието. България е пред абсолютен колапс и за това вина има президента.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Гледайте и анализите на Николай Марков при Колев в Евроком. Има граници, които никой разумен човек не може да преминава, даже да е вербуван от някъде. Какво е благоденствието или егото на един човек срещу мизерията и смърттта на хиляди, срещу изчезването на един народ. Какъв ум и какъв морал трябва да носиш, за да декларираш пред целия си народ, че не български, като Вазов, а си горд натовски, генерал , когато и кокошките вече разбраха, че НАТО е таранът на американците срещу Русия. Но и това не бе достатъчно, следваха всички безобразия, на които сме свидетели, а сега вече бедни и мизерни ни подготвя за война с Русия. Защо бе човече, каква майка те е раждала, та пое пътя на ЮДА????

Коментирай

БОРБА

преди 1 година

Аз мисля че, 85% от населението на планетата Земя желае смърта на САЩ,основният причинител на разруха,унищожение ,геноцит и ограбване ресурсите на малките държави.Дано си права и аз го желая от сърце това да се случи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.