Америка убеждава света, че някакво събитие предстои да се случи, а друго събитие вече се е случило и само тя знае как да помогне

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/amerika-ubezhdava-sveta-che-nyakakvo-sabitie-predstoi-da-se-sluchi-a-drugo-sabitie-veche-se-e-sluchilo-i-samo-tya-znae-kak-da-pomogne/5635 SvobodnoSlovo.eu
Америка убеждава света, че някакво събитие предстои да се случи, а друго събитие вече се е случило и само тя знае как да помогне

Като наблюдавам сега с много по-ясен поглед нещата, съвсем лесно се вижда как точно ръководеният от глобален таен елит Запад е правил всичко във времето на моя живот. Пък и преди това, назад в други времена. Този елит вече не е таен, а в бъдеще ще бъде разкрит до последната пешка в него. Това е абсолютно сигурно!

Няколко пъти обърнах внимание, че оттук нататък, ако човек иска да е адекватен на реалността и да има реална представа как и какво става в света, в който живее, трябва да се раздели с досегашния начин на употреба на живота и да стане отговорен в знания и умения. Оттук насетне са нужни много задълбочени познания, но и способности да разбираш нещата извън клишета, матрици и всякакви внушения. С обикновени знания ще бъде невъзможно човек да живее не само в крак с времето, но ще бъде невъзможно да оцелява, а вероятно от това ще зависи и качеството на професионалното развитие на всеки.

Рано или късно сегашното почти насилствено налагане на профанизъм и елементаризъм в управление, общество и професионални нива ще отмине и ще дойдат нормални изисквания. Само че наистина новото нормално, което идва, ще има изключително високи изисквания за умения и способности да живееш в света!

Говоря за ново ниво на боравене с информация, бързо боравене с информация, боравене с информация в пълен мрак, ориентиране и разпознаване.

Какво виждаме в момента?

Виждаме нещо, което сме гледали десетки пъти. Америка убеждава света, че някакво събитие предстои да се случи, а друго събитие вече се е случило и само тя знае как да помогне. Америка убеждава света кой какъв е и показва как стоят нещата според нея. Да, много познато. Само дето сега повече отвсякога става ясно, че всичко, което Америка показва, е лъжа! Лъжа!

Ако някога сте имали съмнения и недоумения при събитията от 1990-та насам, с фокус върху периода 1998-2002 година, сега можете да се облекчите, че не сте се излъгал. Да, Америка винаги е мамела за събитията , създавайки изкуствени реалности чрез технологията на телевизията и интернет, прожектирайки събития, които не съществуват. Също така тя демонично си е позволявала да обвинява хора в неща, които те не са извършвали, или да извърта извършени неща така, че да заприличат на нещо друго, за да си постигне целите.

Така стана в Ирак 1990-та.

Така стана в Югославия през 1998-ма.

Така стана в Ню Йорк в 2001-ва.

Така стана в Ирак 2002-ра.

Така стана в Грузия в 2008-ма.

Така стана в Либия 2011-та.

Така стана в Крим 2014-та.

Така стана в Сирия 2016-та.

Така става и сега в Украйна в 2022-ра.

ТАКА СТАНА И У НАС В 1989-ТА!

Това разбира се е един съвсем скромен избирателен списък с по-глобалните събития. Към него има хиляди други, които го допълват.

Та, сега наблюдаваме много ясно механизма на заблуждение и внушение! Как е ставало е пред очите ни. Ако някой не го вижда, значи не може да се адаптира към новите изисквания. И ще трябва спешно да се учи, ако иска.

Тези хора, които не могат или не искат да развиват работата с информацията в себе си, да се задълбочат в нещата и да излязат от зоната на комфорт, оттук насетне ще вървят в сянката на живота и кой знае как ще бъдат управлявани чрез външно насочване и внушения. Не съм запозната и не искам да се запознавам, защото аз ще вървя в другата посока и повече няма да се занимавам с тази страна на живота, която избира мъглата и тъмнината.

Наблюдавайте всичко, което се случва в момента между Америка и Русия, и ще разберете как сме били лъгани столетия и какви са били истинските реални събития.

Америка е сборен образ на ДД.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.