БАЙ ДЪРТ ПЕДРО ФИЛ ИЗТРЕЩЯ НАПЪЛНО

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/bay-dart-pedro-fil-iztreshtya-napalno/7875 SvobodnoSlovo.eu
БАЙ ДЪРТ ПЕДРО ФИЛ ИЗТРЕЩЯ НАПЪЛНО

ЕГН-то не прощава! Нито пък ДД. Дърт Педро Фил иска насилствена ваксинация за американците. И нещо много интересно - работодателите да давали отпуск за "страничните ефекти от ваксината". Изводите са два - странични ефекти има и то много, и второ - на тези, които искат да пробутат насила ваксините, не им пука за нашето здраве, а само за тяхната власт и пари.

Тоя старец, който не може името си да запомни, е тръгнал на война срещу човечесттвото. Цялото зло идва оттам и името на ада е САЩ! Не остана държава, в която да не са се набъркали, война, която да не са ос...ли и чума, която да не са пуснали те. Всяка перв...ия води началото си от тях. Всяка липса на нормалност - също. Държавата, чието население е от потомци на затворници, проститутки, авантюристи и роби, се опитва да се прави на господар на света.

И да напомня - нашите политици се стелят като пудели пред Мустафата на Козяк. Включително служебното правителство. Включително Президента. Продайбългерианците пък директно са спонсорирани от тях. Какво смятате, че ни очаква, след като нашите политици ни предават? Колко време ще отнеме малоумните човеконенавистни заповеди на Педро Фил да ги наложат и тук?

Единственият ни изход е съпротивата. Включително пълно изритване от властта на всеки, който има друг господар освен българския народ!!! Този път войната е за живота ни!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.