Безспорно най-опасният човек на планетата е Бил Гейтс. Той е автор на всички идиотизми, които в момента се разпространяват по света

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/bezsporno-nay-opasniyat-chovek-na-planetata-e-bil-geyts-toy-e-avtor-na-vsichki-idiotizmi-koito-v-momenta-se-razprostranyavat-po-sveta/6023 SvobodnoSlovo.eu
Безспорно най-опасният човек на планетата е Бил Гейтс. Той е автор на всички идиотизми, които в момента се разпространяват по света

Безспорно най-опасният човек на планетата е Бил Гейтс. Той е автор на всички идиотизми, които в момента се разпространяват по света и е финансов директор на ДД. Неговите идеи стоят в основата на опита за пълен контрол върху живота, здравето, душите и телата на хората. Всички кризисно сериозни проблеми, които наблюдаваме - ваксинация, цифровизация и дигитализация, идват от него.

Как ще го блокираме, не зная.

Но зная, че това, което той и дружките му наричат "нова нормалност" е нещо, което представлява тъмен свят и живот извън светлина, чистота и любов.

Членовете на ДД трябва да бъдат осветени и разобличени. Независимо, че те разполагат с властта навсякъде и силовите части на властта също са в ръцете им - армия и полиция. Открих още едно нещо, с което са приготвили да реанимират НАТО от смъртта и да му дадат смисъл. Става дума за военно обезпечаване на световната ваксинация!

Със сигурност светът е в световна война. Точно както твърди Гейтс. Но истинската световна война е на хората, населението на планетата срещу Бил Гейтс, шепата "елит" на ДД и всички техни креатури по веригата. Да, във война сме и на всяко безумие - ваксинация, замъгляване на Слънцето, зелена енергия, цифровизация и метавселена ще отговорим подобаващо!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.