Бившият премиер и все още настоящ Главатар на ГЕРБопитеците би спечелил световната купа за лъжи и измами

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/bivshiyat-premier-i-vse-oshte-nastoyasht-glavatar-na-gerbopitecite-bi-spechelil-svetovnata-kupa-za-lazhi-i-izmami/5933 SvobodnoSlovo.eu
Бившият премиер и все още настоящ Главатар на ГЕРБопитеците би спечелил световната купа за лъжи и измами

Бившият премиер и все още настоящ Главатар на ГЕРБопитеците би спечелил световната купа за лъжи и измами, ако имаше такъв приз.

Борисов е генератор на грандиозните лъжи и смехотворни измислици. А това, че може би си вярва, е сериозен симптом за силно влошеното му психическо състояние.

"Бившият премиер Бойко Борисов бе на разпит в Главна дирекция „Национална полиция“. Причината да прекрачи прага на полицията е да даде показания за кюлчетата и пачките в неговата спалня. Те лъснаха от скандални снимки, разпространени по медиите. Проверката е по сигнал на БОЕЦ.", информира VTORIFRONT.BG.

"До този момент експремиерът не е отричал за съществуването на парите и кюлчетата. Днес той престоя в сградата на ГДНП около един час. „Нито съм купувал, нито съм притежавал кюлчета“, каза той лаконично на излизане.

Запитан от журналисти за какво е бил разпитът, в типично негов стил той зафилософства: „За това как толкова години съм успял да държа тока на българите толкова нисък, как съм успявал да държа най-ниската цена на газа години наред, как съм успявал да държа цената на тока най-ниска години наред, как най-добре сме се справяли в Европа с миграцията“.

По-паметливите потребители на информация помнят, че автентичността на снимките от будоара на Бойко бе потвръдена от две независими чуждестранни лаборатории, а самият Бойко публично призна, че знае коя е Мата Хари. Бъбрежите за високите доходи, ниската цена на газа и тока и справянето с миграцията, оставям без коментар. Журналистите обаче, пропуснаха да помолят бившия премиер да коментира резултатите от преброяването на населението от 2021 г., оповестени от Националния статистически институт, които маркират най-голямата демографска катастрофа на България и най-драстичното намаляване на българите, отбелязвано у нас след 1878 г.

Любо КОЛЬОВСКИ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.