Бойко Рашков става курбан за обединението на добрите сили? Мамин Кольо го изхвърля от Перник

Киро и Асен се погавриха с човека, който пази най-мръсните им тайни за да угодят на ген. Атанасов от ДСБ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/boyko-rashkov-stava-kurban-za-obedinenieto-na-dobrite-sili-mamin-kolyo-go-izhvarlya-ot-pernik/51929 SvobodnoSlovo.eu
Бойко Рашков става курбан за обединението на добрите сили? Мамин Кольо го изхвърля от Перник

Киро и Асен се погавриха с човека, който пази най-мръсните им тайни за да угодят на ген. Атанасов от ДСБ

Предстоящото съвокупление между ПП и ДБ идва да покаже, че когато твърде много “добри” хора се съберат на едно място, то е за да направят нещо лошо. Или поне да се скарат. Точно такъв се очертава да бъде случаят с Бойко Рашков, когото ПП се готви да даде курбан за радост на стария му враг Атанас Атанасов от ДСБ, издадоха кулоарни клюкари от десния сектор на Народното събрание.

 

Боят за подялбата на водаческите места в общите листи на “Добрите сили” тепърва набира скорост, а големите апетити са към Пловдив-град, т.к от там по традиция влизат най-много депутати. Друга причина ПП и ДБ да гледат жадно към тепетата е, че този регион е населяван от големи и компактни маси циганско население, което гласува под строй за всеки платежоспособен политик.

 

За пловдивската листа точат мераци както Кирил Петков, така и Христо Иванов. Без значение кой от двамата ще се бори за подкрепата на “майните”, вече е ясно, че експредседателят на Народното събрание Никола Минчев изпада от листата, която до скоро оглавяваше. За да компенсират Мамин Кольо, чиято властна родителка Весела Станчева-Минчева прекарваше през кантората си голяма част от кеша за ПП, Киро и Асен вече са му гарантирали водаческото място в Перник. Което означава, че със съгласието на двамата си съпредседатели, “Промяната” ще изхвърли Бойко Рашков от листата.

 

Ако вярваме на източниците си от софийската организация на ДСБ, врътката вече била спазарена между Асен Василев и Атанас Атанасов, който държал да натрие носа на стария си враг Рашков. Масло в огъня налива и фактът, че ПП за сега не предвижда водаческо място за ексвътрешния министър. Вариантите били или да го сложат на позорната втора позиция след Никола Минчев, или да го посъветват да се оттегли “с достойнство” от изборната надпревара предвид последните скандали с “градинаря” му.

 

Омерзени симпатизанти на “Промяната” вече негодуват, че Кирчо & Кокорчо се гаврят с човека, който не просто знае мръсните им тайни, но и рискува кариерата си на уважаван юрист, политик и спец по сигурността в името на недостойните им прищявки. Точно под давлението на двамата съпредседатели, Рашков уволни от МВР множество достойни мъже под пагон и ги замени с послушковци, които пазеха гърбовете (и не само) на шайката шарлатани. Да не говорим за тоновете уличаваща информация, с която той разполага за почти всяка далавера на партийните си шефове. Дали бившият полицай номер едно ще се примири за пореден път с явните подигравки на Петков и Василев, или ще сложи край на мълчанието си, предстои да разберем тепърва.

4 Коментара

Запознат

преди 1 година

Защо ти от пп ли си като гледам се пускат материали против всички политици и ще продължава тази политика на сайта и против всички партий така е редно и така ще бъде , това е идеята ,а по принцип информацията дойде от пп така че вижте си вътрешно кой е доносника , гн кумчо вълчо

Коментирай

RedHotShittyDiaper

преди 1 година

Този сайт ли преписва от pogled.eu или е обратното? Забелязва се огромна липса на креативност.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.