Цялото герберско войнство е строено да пише под статията за новите снимки от спалнята на Борисов

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/cyaloto-gerbersko-voynstvo-e-stroeno-da-pishe-pod-statiyata-za-novite-snimki-ot-spalnyata-na-borisov/6939 SvobodnoSlovo.eu
Цялото герберско войнство е строено да пише под статията за новите снимки от спалнята на Борисов

Цялото герберско войнство е строено да пише под статията за новите снимки от спалнята на Борисов (в страницата на е-вестник във Фейсбук). От заклети фенове и лели ГЕРБ до платени тролове.

Основните опорки са:

- Фотошоп (макар че и Борисов призна, че някоя Мата Хари внесла пачки, злато и пистолет, а на снимката - "спинкам щастливо")

- Кой нормален човек си държи парите в чекмеджето на нощното шкафче - това е опорката и на Герджиков (а кой каза, че само това са му парите?)

- Появи се и нов елемент - кой нормален мъж си държи използван презерватив на нощното шкафче (тук може да се съгласим, че наистина не става дума за нормален мъж, но презервативът не е основният проблем).

- Банкнотите от 500 евро са спрени от обращение, кого лъжете (мамини сладки наивници - EЦБ публикува даннни за всеки вид банкноти.

Банкнотите от €500 са на стойност над 199 милиарда евро. И представляват 13,7% от общата стойност на емитираните количества евробанкноти. Валидни са, макар да не искат да печатат повече от този купюр, а в Западна Европа в магазините не искат да приемат такива едри банкноти, защото ги е страх от фалшификати)

- Това са изтъркани номера, предизборно (ей тъй, няма аргумент, ама стига вече :) )

И т. н.

Прокуратурата се самосезира. За предишните снимки настъпи пълно мълчание от нейна страна. Искаше им се да ги обявят за фалшиви, няма как, . Тогава в службите някои подадоха оставки, явно не можаха да ги обявят за фалшиви. Не намериха и коя е Мата Хари, защото да снимаш премиера в резиденцията също е престъпление.

Борисов не помни, казва, че не е била само една жена там, това бил проблемът. Сега новите снимки го потвърждават.

Снимките са правени с три различни смартфона, има снимка от 2018 с iPhone X и снимка от 2019 с iPhone 6 - няма как да е една и съща Мата Хари.

Айде, много се впуснах в подробности, ще излезе цяла статия. :)

Иван Бакалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.