Eдинствената причина Бойко Борисов да е възможен в Демократична, Европейска България, след 32 г. демокрация сте Вие, не гласуващите

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/edinstvenata-prichina-boyko-borisov-da-e-vazmozhen-v-demokratichna-evropeyska-balgariya-sled-32-g-demokraciya-ste-vie-ne-glasuvashtite/6826 SvobodnoSlovo.eu
Eдинствената причина Бойко Борисов да е възможен в Демократична, Европейска България, след 32 г. демокрация сте Вие, не гласуващите

Понеже ми писна от истерични посредственици,

Понеже ми писна от партийни чукундури,

Понеже ми писна от самодостатъчни си нарциси,

Понеже ми писна от подметки с претенции да са хавлиени кърпи..

Понеже ми писна от менстрийм мислители с мозък равен на квант по-малко от този на зелена еуглена

Ще ви кажа няколко неща, след която моля, никога повече не ангажирайте времето и вниманието ми със запалянковските си логореи..

Та..

Скъпи чукундури.

Не, в 21 век - век на технологии, дигитализация, блокчейн, електронни пари, крипто валути - архаичният ви, пещерен "антикоминизъм" не интересува никой друг, освен собствената ви незначителност, извън легитимирането чрез него.

Скъпи запалянковци...

Само изключително неинформиран и неанализиращ причинноследствени връзки човек може да издигне кандидат за Президент, който ненавижда и в червата си човека, чиято партийна подкрепа се очаква да получи.

Защото Лозан Панов помни кой искаше да стопира избора му за ВКС, включително с писма до Плевнелиев, да не подписва указа за назначаването му.

Защото Лозан Панов помни от къде тръгна публичността на "Черният лебед" и злонамереното очерняне на съпругата му.

Защото Лозан Панов знае, че да ръкопляскаш конюнктурно, и да подкрепяш наистина, са две различни вселени.

Да, Лозан Панов чакаше търпеливо момента, в който да забие най-оглушителният шамар на Христо Иванов и Радан Кънев. И получи своя звезден миг, с активното съдействие именно на хората, притежаващи изключителната способност да забравят всяка своя нагла, безпардонна интрига, когато вече са забъркали помията.

И само който няма Гугъл, и мозък да го използва по предназначение е имал илюзия, различна от очакваната.

Скъпи мои менстрийм дънинг-крюгери...

Румен Радев толкова е креатура на "Решетников", "прокремълски настроен" и "резидент", колкото аз съм Чибурашка астронавт.

И единствената причина Бойко Борисов да е възможен в Демократична, Европейска България, след 32 г. демокрация сте Вие, не гласуващите, не подкрепящите никой, овъртолени в идеологическите си обсесии.

Айде, спете спокойно с болните си "съвести" и стига сте рИвали за тъпотията си, прехвърляйки я на гредата в чуждото око.

ТолкоС

Силвия Георгиева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.