Ескалиращата агресия и ярост на Главатаря на ГЕРБопитеците прерасна в галопираща диващина, бяс и вулканична простащина

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/eskalirashtata-agresiya-i-yarost-na-glavatarya-na-gerbopitecite-prerasna-v-galopirashta-divashtina-byas-i-vulkanichna-prostashtina/6923 SvobodnoSlovo.eu
Ескалиращата агресия и ярост на Главатаря на ГЕРБопитеците прерасна в галопираща диващина, бяс и вулканична простащина

Ескалиращата агресия и ярост на Главатаря на ГЕРБопитеците прерасна в галопираща диващина, бяс и вулканична простащина.

"Към края на брифинга журналистически въпрос за това как би коментирал изказване на правосъдния министър, че трябва да се направи проверка за това дали има връзка между Борисов и фирмата-доставчик "Сиела Норма" бившият премиер прояви раздразнение, информират медиите.

"Откачен човек (правосъдният министър, бел. ред.)! Тези негодници... ако имаше връзка, ще ходя ли да обяснявам за фалшивите машини, за флашки и да цитирам тук пред вас тези неща... тези хора са толкова нагли, толкова брутални! Дебили! Как може?! И ако е казал тази глупост... преди няколко дни ме направиха и банкер... Това са нагли хора!

Вижте им на "Сиела Норма" родословните връзки – кой на кого е близък, каза Борисов, видимо разгневен.

Когато медиите поискаха да каже нещо повече, бившият премиер се ядоса още повече.

"Аз да не съм ви "Информация"! Малко се размърдайте, нали всички много обичате да казвате, че сте разследващи журналисти – идете и разследвайте! Кой е собственикът – с кого е близък, къде е близък и ако намерите връзка с мен... Наглеци такива!", възмути се Борисов и брифингът приключи.", съобщава NOVINI.BG.

Необяснимо е защо СЕМ не санкционира електронните медии,, които разпространяват тия истерични изблици в новинарските си емисии посред бял ден без икакви ограничения. Няма червена точка, няма заглушаване на вулгарните и цинични приказки на тоя примитив!

Любо КОЛЬОВСКИ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.