Гълъб Донев ще остане служебен премиер и в нов кабинет на Радев

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/galab-donev-shte-ostane-sluzheben-premier-i-v-nov-kabinet-na-radev/44079 SvobodnoSlovo.eu
Гълъб Донев ще остане служебен премиер и в нов кабинет на Радев

Гълъб Донев ще остане служебен премиер и в нов кабинет на Радев. Това заяви в интервю за “Дарик радио” държавният глава след вчерашната новина за поредните предсрочни избори. Неуспехът на партиите да сформират редовен кабинет се дължал на страха им да поемат отговорност и да управляват по време на кризи.

Радев призна, че скандалът с Nexo в крайна сметка е повлиял на решението му да връчи третия мандат на БСП, защото казусът “има потенциал да намеси активно българския политически живот и да направи невъзможна една такава коалиция и управление.

frognews.bg

3 Коментара

RedHotShittyDiaper

преди 1 година

Донев ще е премиер поне до местните избори. Политическата криза в България се казва Бойко Борисов и може да бъде разрешена, когато той се изправи пред съда. Когато чрез промени в законите бъде отстранен монтираният негов чадър Гешев. Той, както и Борисов, са част от една и съща мафиотска завера, в която влизат и купени медии.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Господин RedHotShittyDiaper, ами като не Ви харесва Боко тиквата – сменете го, победете го на избори. Ако така не става, врътнете му един к-рвенски номер. Аз ли да Ви уча как се прави. Не можете, защото сте аматьори и бездарници. Гешев бил виновен. Ами сменете го. На зла круша, зъл прът, казваше баба ми. Имало купени медии. Ами купете ги Вие, бе… На готово никой нищо не дава. Всичко става с пари. Мама на тате вече не дава без пари. Трябва и много акъл. Боко Тиквата беше казал веднъж една мъдра мисъл за това, на какъв човек какво се набива. Ами като сте прости… ------за това, че Ви написах моите мъдри мисли, дължите ми 100лв. аре, със здраве…

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.