Гася телевизора и продължавам да живея. Без стрес...

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/gasya-televizora-i-prodalzhavam-da-zhiveya-bez-stres/7079 SvobodnoSlovo.eu
Гася телевизора и продължавам да живея. Без стрес...

Опитвайки се да проследя връзката причина - следствие в мозъчната кора на световните и местни истеризиращи паникьори, и "радостта" всенародна от следене под лупа на смъртни статистики, цял ден си блъскам хипоталамуса над няколко безспорни статистически факта :

⛔ В България има 342 регистрирани и лицензирани лечебни заведения!

⛔ 54 216 хиляди легла в тях!

⛔ 29 717 хиляди практикуващи лекари!

⛔ 44 676 хиляди практикуващи медицински специалисти!

В същото време от сутрин до вечер по телевизора големи, говорещи глави "ме страхуват", че при 8 030 регистрирани пациента, здравната система е пред колапс!?? 🤮 И не спирам да се питам:

#ПОБЪРКАХТЕЛИСЕБЕ!!!!

Отварям "Залеза на Демокрацията", чета :

"На безмълвния екран се въртеше едно и също видео, което показваше как медицинската сестра Найра ал Сабах дава показания пред Конгреса.

Покъртителната история на това петнайсетгодишно кувейтско момиче как по време на инвазията иракските войници са изхвърляли бебетата от кувьозите им, беше повтаряна отново и отново, до самото избухване на Войната в Залива през 1991 г.

Безспорно потресаваща, силно разтърсваща и напълно…..... измислена.

Клиентът в този случай беше една зле прикрита организация на поддръжници на нападението над Ирак, която наричаше себе си „Граждани за свободен Кувейт“. Момичето изобщо не беше медицинска сестра, а фотогеничната дъщеря на кувейтския посланик в САЩ.

Показанията й бяха написани, продуцирани и режисирани от Артър Исая Гарднър, уважавания господин, който във видеото седеше точно зад нея."

Гася телевизора и продължавам да живея.

Без стрес...

Точка!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.