ХЕМ НЕКАДЪРНИ, ХЕМ НАГЛИ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/hem-nekadarni-hem-nagli/287 SvobodnoSlovo.eu
ХЕМ НЕКАДЪРНИ, ХЕМ НАГЛИ

Може да бъде изображение с на открито

Новината, че Русия е нападнала Полша, се оказа силно преувеличена или както се казва евроатлантически - абсолютен фейк. Оказа се, че не били компютри, а компоти. Зеленски изпусна нов повод да се тръшка и да иска пари за себе си и санкции за Русия.

Разбираме, че на практика Полша е ударена от украинската армия, която е убила двама души с ракета. Тоест, Украйна е нападнала Полша и вече има жертви, ако разсъждаваме по начина на евроатлантиците. Те вече обясниха как било недопустимо нападение срещу суверенна държава и т.н. и т.н. И ся ко прайм!?! Като се оказа, че не са компютри, а компоти?

Разбираме, че украинската армия си стреля сватбарската, без да мисли къде ще й попаднат ракетите. Но не спират да мрънкат, да врещят за пари и за оръжие /което не се знае къде отива и дали не се продава на черния пазар/ и да лъжат света.

Интересно е, че опровержението идва от САЩ. Които можеха да си замълчат. Не съм пророк, но май бъдещето на този вид Украйна няма да е решено в розово-евроатлантическа дъга.

Елена Гунчева-Гривова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.