И КАКВО - ЕС ДА НИ НАКАЖЕ В ЪГЪЛА ЗАРАДИ РАДКА?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/i-kakvo-es-da-ni-nakazhe-v-agala-zaradi-radka/7809 SvobodnoSlovo.eu
И КАКВО - ЕС ДА НИ НАКАЖЕ В ЪГЪЛА ЗАРАДИ РАДКА?

Всеки път се изумявам какви отпадъци сме изпратили в Европарламента. Радка Кънева, известен и като Рада Дълбоката, призова ЕС да се намесел в България заради ниския процент ваксинирани. Подобно изявление, освен държавна измяна, представлява и откровен и гнусен фашизъм.

Отдавна казвам, че така наречените "демократи" са нищо повече от едни фашисти, които продават Родината си на всеки, който може да им уреди пост или пари. Откровено българоубийствената им политика е вредна и смъртоносна за българите. Те са проводници на соросоидни и чужди интереси и трябва да бъдат завинаги изхвърлени от родната политика.

Ваксинирането нали е доброволно, бе, Радке? Разбирам, че разпределяте едни милиарди евро. Разбирам, че богатите ще станат още по-богати и вместо за здравеопазване и лечение на истински опасни заболявания, насочвате всички пари към експериментални течности, но наглостта трябва да има някакви граници!

И какво ще направи ЕС? Ще ни накаже в ъгъла? Ще ни спре финансирането? Ще изпрати от техните полицаи да ни бият, докато се ваксинираме?

Ай, сиктир, бе! Писна ми от продажници. Да си ходи на прайда и да не се обажда за неща, по-високи от простотията му!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.