Именно през яда си към Рашков (по въпроса с банката) Борисов всъщност каза истината за куп други свои далавери

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/imenno-prez-yada-si-kam-rashkov-po-vaprosa-s-bankata-borisov-vsashtnost-kaza-istinata-za-kup-drugi-svoi-dalaveri/7050 SvobodnoSlovo.eu
Именно през яда си към Рашков (по въпроса с банката) Борисов всъщност каза истината за куп други свои далавери

В петък, 5-и ноември, в „ЕвроДикоФ“:

Една мъдрост казва: „Истината говори през устата на детето, на алкохола и на яда“. Именно през яда си към Рашков (по въпроса с банката) Борисов всъщност каза истината за куп други свои далавери. Реакциите му крещят!

Тотално неадекватният Б.Б. нарече Радев „българоубиец“. „ЕвроДикоФ“ попита Румен Радев и Анастас Герджиков как ще коментират този „комплимент“. Какво отговориха?

Борисов постоянно плюе, повтарям плюе, по Радев и по Кацаров за борбата с пандемия. Как обаче се изложи, когато мило девойче невинно го попита „а вие какви мерки предлагате?“

Как обаче и Кацаров се изложи и защо е прав Борисов веднага да го шамароса?

В пика на пандемията ръководството на Здравната каса и на Лекарския съюз разиграха пошло, гадно театро.

Газови мистерии. Наистина ли сме подписали договори с Азербайджан за 1/3 от полагаемия ни се газ, а останалите 2/3 производителят продава на баснословни цени. Коментар на газовия експерт Васко Начев.

Специален гост: шефът на строителния контрол арх. Влади Калинов. Небостъргачът „Златен век“ вече е на последен етаж, а един друг небчостъргач си е гола поляна. Ролята на властта в цялата история и особено на главния архитект на столицата Здравко Здравков. И още: наглостта, наречена „морски сарай на Доган“.

Какво е общото между Бойко Борисов и Ленин като строители на пътища. Разорават ти имота без да те питат, без да те компенсират - болшевизъм в действие. Коментар на пострадалия Никола Йотов.

Строежът на „Хемус“, според Бойко Рашков. Пресконференция на служебната власт, която се очаква да каже стряскащи факти.

Наскоро в медиите изтече стряскащата новина, че шеф на русенска болница получава близо 130 хил. лв. месечна заплата. Как той реагира на поканата на Стажанта за интервю и какво се оказа?

Ако „ПИК“ е питбулът на Борисов, „Труд“ се превърна в бясното куче. „Кучето“ се опита да захапе спонсорите на „Продължаваме промяната“, които са IT босове и са дали съответно 200 хил. и 150 хил. за партията на Кирил Петков и на Асен Василев. Още по темата...

Парадоксална ситуация в „Отровното трио“. Двама се борят за властта, третият - проф. Минеков - организира в петък голям форум за върховенството на закона. Специален гост - евродепутатката Клеър Дейли, която казва най-жестоките оценки по адрес на Гешев.

„ЕвроДикоФ“, петък, 20 ч.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.