Искам да предупредя за нещо много важно. Отправям сериозно предупреждение!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/iskam-da-predupredya-za-neshto-mnogo-vazhno-otpravyam-seriozno-preduprezhdenie/5772 SvobodnoSlovo.eu
Искам да предупредя за нещо много важно. Отправям сериозно предупреждение!

Отбелязвам днес и факта, че медии, които до вчера подкрепяха пандемичното безумие, днес отразяват думите на Мангъров от разговора му с Идиота. Че сертификатът е пълна глупост и че ако не го отменят, ще има още протести. Значи и на пандемичния фронт на лъжците и хипохондриците настъпва някакво отрезвяване и не смея да се надявам, някаква крушка светна.

Искам да предупредя за нещо много важно.

Отправям сериозно предупреждение!

Глобалистите работят по два начина. Или отричат нещо, или го яхват.

В момента и двата начина действат, като, много внимавайте, започнаха фазата с яхването!

Понеже се обръща палачинката, те ще се опитат да яхнат антивирусната вълна, съпротивата срещу здравния фашизъм, който самите те създадоха. Не е смешно! Те ви създават криза и после ви спасяват от нея!!! В момента започват опитите да ви спасят от кризата. И понеже историята е доказала, че тук човечеството всеки път катастрофира тежко в абсолютна невъзможност да познае враговете си, затова предупреждавам, белким този път отчетем някакво събуждане по въпроса.

В България.

Вече се появиха информации, че властта около Дондуков 1 има намерение да яхне протеста на хората и да финтира Възраждане. Феновете на Коцето, имайте го предвид!

В последния си брой Капитал, центърът на българското задкулисие, публикува водещ материал за.....вредата от антибиотиците и свръхантибиотичното потребление в световен мащаб. Това е невероятно! Задкулисие, което е свързано с БигФарма, пуска материал срещу....себе си.

Внимавайте!

Медиите. Гледайте медиите. Там ще се яви опозиция на мерките и сертификата съвсем скоро. Официално. Внимавайте за лицата, които ще се явят в официалните медии. Те са предателите.

Много важно нещо по другата точка на глобалистката тактика, отричането. ЕС е приел нови директиви, забраняващи билките и алтернативната медицина. Поредният абсурд. Защо сега? Защото започва обръщането на палачинката, неверието на населението в "науката" и "медицината" е свръхвисоко, толкова притеснителни нива е достигнало, че се налагат спешни мерки. Очакват да изпуснат хората, очакват, че хората ще се откажат масово от медицината и ще се връщат към естествената медицина на Природата. И са прави.

Има условия за прогрес на алтернативната медицина и на билколечението. Този прогрес е необратим. И те ще се опитат да го спрат. Което е невъзможно. Но те ще се опитат.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.