ИВАНОВ, С РАБОТОДАТЕЛ ЗАД ОКЕАНА, ЩЕШЕ ДА НАПРАВИ ГОЛЯМ ШЛЕМ. В МАЧКАНЕТО НА РОДИНАТА СИ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/ivanov-s-rabotodatel-zad-okeana-shteshe-da-napravi-golyam-shlem-v-machkaneto-na-rodinata-si/52226 SvobodnoSlovo.eu
ИВАНОВ, С РАБОТОДАТЕЛ ЗАД ОКЕАНА, ЩЕШЕ ДА НАПРАВИ ГОЛЯМ ШЛЕМ. В МАЧКАНЕТО НА РОДИНАТА СИ

Някакъв съветник на Зеленски, Михайло Подоляк,  направи огромна услуга на Румен Радев. Сравни го с Орбан и изломоти куп безсмислици, като че ли ние сме длъжни да се грижим за неговия задник, вместо за нашия.

Мише, ние сме българи, бате, а не украинци. Ние сме длъжни да защитаваме българския интерес, а не украинския. Понимаеш?

На мен, разбира се, ми е пределно ясно, че от контактите си с водещите в bTV Мишето е останал с погрешно впечатление, но той трябва да знае, че техните осигуровки се плащат от работодател зад океана, а не от такъв в България. Именно затова Светльо Иванов е толкова cool.

Преди това пък британският посланик ни плю. Пред същия този водещ. И се чудя, защо не покани въпросния Светльо и македонския президент. За да ни оплюе и той. Така Иванов щеше да направи Голям шлем. В мачкането на родината си.

…..

Копаем дъното. По всички линии. Българи един друг се предават. Като епидемия е. Чак на моменти не ми се вярва. Само един тиган им трябва на атлантико-интригантите. За да ни изпържат всичките като скакалци.

Тая година изпуснах, но догодина, живот и здраве, бих поканил Зеленски на рождения си ден. Да каже две-три добри думи за мен и Украйна.

Е, пари за каузата няма да събере, но ще си изкара супер! Весело. Убеден съм.

Този път смятам да си го празнувам в Богота. По обективни причини. Само да са щастливи гостите! Мило и драго давам!

Васил Петев

afera.bg

4 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Костадинка------ На този тип името му е Михайло Подоляк – да наречеш някого подоляк е много обидно. Нещо като подлец, но голям подлец. Все едно да кажеш на някоя курва – курволяк. ----- евала Костадинке. Отличен 6.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Ами това са ни журналята. Този очилат гелосан индиец или скочубрата цънцърова. Черешката на тортата е Йоана Левиева Сойер? Или има и по-добри…

Коментирай

. . .

преди 1 година

Този човек, Васил Петев, е просто уникален . . . Всяка дума при него е бисер . . . Жалко, че публикува толкова рядко . . . :)

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Това, което е писал Петев е една от МНОГОТО истини. Това, че журналистите във всичките ни медии са превили гръб и пишат всякакви глупотевини, пълнят си ежедневието с потресаващи щуротии е вина и на цялата ни политическа помия.Дойче веле стана диригент на цялата ни преса, такива като Дайнов крещящи солисти на русофобията и всичко мълчи. За първи път виждам толкова руски знамена на 3 март, американски ли да размахваме, или английски, а може би френски. И във века на най-голямата информация, много от нашите граждани са като прасета заровили муцуни в кашата, която им приготвят Соросовите пари. Кой и как направи такова разединение в народа, има ли сила, която да го обедини за някаква национална кауза, отговорът е НЕ. Това разделение е част от технологията за държане на колониите в подчинение. Това англичани и французи, а сега и американци го правят навсякъде, защото наивни и порочни личности не липсват никъде.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.