”Измамници, чакали, българоубиец” - стоят ли зад тези думи на Борисов Герджиков и Митева?!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/izmamnici-chakali-balgaroubiec-stoyat-li-zad-tezi-dumi-na-borisov-gerdzhikov-i-miteva/7088 SvobodnoSlovo.eu
”Измамници, чакали, българоубиец” - стоят ли зад тези думи на Борисов Герджиков и Митева?!

Предизборната кампания навлиза в своята решаваща фаза. Високият рейтинг на президента Радев и новата партия ”Продължаваме промяната” явно карат бившият премиер да си изпуска нервите и да замерва предизборно опонентите си с епитети, които не се чуват и в кварталната кръчма. ””Измамници, чакали, българоубиец...” Това е поредната доза обиди към върховния главнокамандващ ВС и министри.

Вижте какво ни написа полковник Валентин Цветанов за обидите към политици и изборни противници на бившият премиер Бойко Борисов и на двойката за "Дондуков" 2  "Герджиков- Митева:

"Отдавна повдигам едни и същи въпроси, но все още не съм видял отговорите от страна на тази кандидат-президентска двойка! Други вече ги изпревариха и отговориха, а 14-ти ноември наближава!

Въпросите ми са свързани с отправени обиди към български граждани! Обиди, за които и досега извинения не са поднесени! Обиди, отправени от лидера на партия ГЕРБ Бойко Борисов, поддържаща двойката "Герджиков-Митева", от негови съпартийци и бивши съуправленци!

Сред изречените обиди бяха: "Прости", "подли", "полукриминали", "маргинали", "тулупи", "мисирки", "тиня", "тълпа", "развилняла се алкохолизирана тълпа", "лош матрял", "лумпени", "бандити", "разглезени терористи", "изроди", "злобни и яростни гадове", "маймуни", "анархо-комунисти","стадо", "глутница", "главорези", "сатрапи", "четници", "недоразумения", "некадърници", "келеш" ....!

Ако проф. Герджиков едва сега чува или вижда тези обиди - може да ги открие в Интернет-пространството! Те не са измислени днес, а са изказани и по време, когато той - като ректор и като личност, е начело на Университета! Но, освен ректор - той е и кандидат за президент, и разчита на избиратели да гласуват за него!

Дали би отхвърлил тези обиди?! Или може би ще каже, че не са били отправени към него?!

Бих желал отново да попитам кандидат-президентската двойка "Герджиков-Митева": Приемат ли за нормално такива обиди да бъдат отправяни към българските граждани?!

След като ще работят за обединение, ако бъдат избрани - биха ли се обединили, биха ли работили съвместно с хората, изрекли тези обиди?!"

Frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.